GeriEtkinlikler Electropol festival 2016’ya pioneer DJ ile gidin!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Electropol festival 2016’ya pioneer DJ ile gidin!

Electropol festival 2016’ya pioneer DJ ile gidin!

Müzikteki son teknolojiyi tüketicelerle buluşturan dev festival.

PİONEER DJ , SENİ DÜNYACA ÜNLÜ DJ’LERİN ARASINA ÇAĞIRIYOR!

Electropol Festivali sponsoru Pioneer DJ, sosyal medya hesapları üzerinden 2 ayrı yarışma düzenledi. Ana yarışmada katılımcılar; en az 1 dakika, en fazla 30 dakikaya kadar olan kendi hazırladıkları setlerini #sırabende, #PioneerDj ve #electropolfestival2016 hashtag’leri ile birlikte Soundcloud’a yükleyerek yarışmaya katılıyorlar. Ünlü “DJ PROCOMBO”nun da yer alacağı jüri ilk 3’ü belirleyecek. Birinciye "Her eve bir DJ" konseptinin mutlak adımı niteliğindeki, kolay kullanımlı ve işlevsel performans seti Pioneer DDJ Wego2, ikinciye kusursuz ses kalitesi ve son derece dayanıklı olan Pioneer HDJ-1500 DJ kulaklık ve üçüncüye ise her ortamda rahatlıkla kullanılabilecek Pioneer HDJ-500 kulaklık hediye edilecek. Pioneer DJ’in sürprizi ile 1. olan ismi festivalde Pioneer DJ alanında performans şansı da bekliyor. Yarışmaya başvurular 16 Ağustos’ta sona eriyor.

Pioneer DJ’in sponsor olduğu festivalde, 2 ayrı sahnede dünyaca ünlü DJ’ler elektronik müziğin tüm çeşitlerini meraklılarıyla buluşturacak. Etkinlikte, orman içinde muhteşem bir atmosferde pek çok sürprizle müzikseverler Pioneer DJ performans alanında workshoplar ile son teknoloji ürünleri deneyimleme imkanı da bulacak ve 10 saatlik unutulmaz bir festival deneyimi yaşayacaklar.
Pioneer DJ'in Electropol Festival için düzenlediği mini yarışmada ise bilgiler yarışıyor. Pioneer DJ Türkiye(@turkeypioneerdj) facebook hesabında sorulan 5 sorunun tamamını doğru bilen katılımcılar arasından yapılacak çekilişle 5 kişiye 2 kişilik Electropol Festival 2016 bileti hediye ediliyor. Kazananlar 15 Ağustos’ta Pioneer DJ Türkiye Facebook hesabından açıklanacak.

Öğlen başlayacak ve gece 12:00’ye kadar sürecek Electropol Festival 2016 boyunca Ana Sahne yine EDM’in iddialı temsilcilerini ağırlarken Alternatif Sahne ise Techno’dan Deep House’a underground elektronik müziğin kalesi olarak yerini alacak.
Siz de Pioneer DJ yarışmalarına katılın ve kazanın, sıra dışı eğlence anlayışlarını Lifepark’ta bambaşka yerlere taşımaya hazırlanan Electropol halkı arasında yerinizi alın!

Yarışmanın koşullarını Pioneer DJ Türkiye'nin sosyal medya hesaplarından öğrenebilirsiniz:

Pioneer Dj Türkiye Hesapları
facebook.com/turkeypioneerdj
Instagram: pioneerdjturkiye

False