GeriAlışveriş Eğlenerek öğrenin!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Eğlenerek öğrenin!

Eğlenerek öğrenin!

Bebeto şekerleri ile okul hayatı hem keyifli hem eğlenceli...

Harf şeklindeki şekerlerle alfabeyi eğlenerek öğrenmek, toplama çıkarmayı leziz yumuşak şekerlerle yapmak kulağa çok eğlenceli geliyor değil mi? Bebeto şekerleriyle okul hayatını çocuğunuz için eğlenceli hale getirebilirsiniz. Yaz tatili dönüşünde derslere adapte olmakta zorlanan öğrenciler Bebeto şekerleriyle matematikten hiç sıkılmayacak.

Bebeto’nun harf şeklindeki yumuşak şekerleriyle çocuklar kelime oluşturmaya bayılacak. Ayrıca Bebeto’nun cetvel ambalajlı rengarenk uzun şekerleri, birebir cetvel ölçülerine uygun olarak tasarlanan 25 cm’lik mini boy ve 60 cm’lik uzun boyu ile ihtiyaç anında cetvel olarak kullanılabiliyor. Doğal meyve aromalarından elde edilen yumuşak şekerler vücut için gerekli olan 20 aminoasitten 18’ini içeriyor. Trans yağ ve yapay renklendirici içermeyen yumuşak şekerler, meyve özleri ile lezzetlendiriliyor.

Farklı lezzetleriyle her damak tadına hitap eden yumuşak şekerler; karpuz, çilek, böğürtlen, portakal, kola, elma, vişne gibi aromalarla doğal meyve tatlarını birleştiriyor. Bebeto Candy Crush Paketi ile çocuğunuzun sınıf arkadaşlarını da sevindirebilirsiniz. Dünyanın bağımlılık yaratan oyunlarından olan Candy Crush’ın en leziz ve eğlenceli şekerleri Bebeto Candy Crush Paketi olarak sadece Migros’larda!

Eğlenerek öğrenin

Siz de Bebeto şekerlerinin tadına bakmak ve çocuğunuzu sevindirmek için Mall of İstanbul, Marmara Forum, Cevahir, Tepe Nautilus, Torium gibi alışveriş merkezleri başta olmak üzere Türkiye’de toplam 47 noktada hizmet veren Bebeto Eğlence Adası alanlarını ziyaret edebilirsiniz.

False