GeriEtkinlikler Eğlencenin ve tatilin adresi: Maki Otel
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Eğlencenin ve tatilin adresi: Maki Otel

Eğlencenin ve tatilin adresi: Maki Otel

Maki 29, Bodrum severleri unutulmaz bir tatil yaşatmaya davet ediyor.

2000 yılından bu yana Bodrum Göltürkbükü’nün manzarasına hakim özel iskelesi ve doğayla dost mimarisi ile ayrıcalıklı bir yere sahip olan Maki Otel, bu yaz 29 Grubu iş birliği ile yepyeni bir soluk kazandı.

“Maki 29 Beach” ismi ile Türkbükü koyu mekanları arasında yerini alan Maki Otel, 29’un muhteşem yemekleri, keyifli partilerinin yanı sıra ünlü mimar Zeynep Fadıllıoğlu tarafından baştan yenilenen dekorasyonu ile de tatilinizin tek adresi olmaya aday!

Maki Otel’in, 29 Grubu ortaklığı ile yenilenen restoranı Maki 29’un menüsünde 29 klasiklerine ek olarak Tamaridli Bonfile Salata, Istakozlu Ev yapımı Tagliatelle, Dana İlikli Bonfile & Kaz Ciğeri, New York Steak, dry age çeşitleri, öğle yemeklerinde ise Ceviz Soslu Midye, Trüflü Patates Kızartması gibi Bodrum'a özel yeni lezzetler sunuluyor. Bunların yanı sıra sushi barını ve taş fırınını da Bodrum'a taşıyan 29, Türkbükü'ne gelen müdavimlerini 29 mutfağına has lezzetleri ile buluşturmaya devam ediyor.

Mutfağının yanı sıra dekorasyonundaki yenilikleriyle de dikkat çeken Maki Otel, yaz sezonu süresince Dj Engin Yelkenci’nin müziği eşliğinde Ulus 29’un keyifli partilerini ve eğlenceli gecelerini Türkbükü sahillerine taşıyor.

www.makihotel.com.tr 

False