GeriEtkinlikler Eğlence gezegenine yolculuk başladı!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Eğlence gezegenine yolculuk başladı!

Eğlence gezegenine yolculuk başladı!

Her yaştan miniğe mutluluğun dünyası açılıyor.

Capitol, eğlence dünyasında fark yaratan bir ilki gerçekleştirmenin heyecanını çocuklarla paylaşıyor. Alışveriş merkezinde her yaştan miniklere mutluluğun dünyasını açan Captune Eğlence Gezegeni, çocuklara sürprizlerle dolu eğlence pasaportu sahibi olmanın ayrıcalığını yaşatıyor.

Capitol Alışveriş Merkezi içinde yaklaşık 700 metrekarelik geniş bir alana kurulan Captune Eğlence Gezegeni’nin büyülü oyun dünyasına yolculuk için üye olan her çocuğa Captune Pasaportu düzenleniyor. Türkiye’de ilk kez uygulanan eğlence pasaportunun içinde 20 TL’lik kredi bulunan Captune Card ve Captune t-shirt, Captune cüzdan, rengârenk şekerler gibi
birbirinden güzel hediyeler çocukları bekliyor.

Eğlenceyi başarıyla taçlandırıyorlar

Günlük vizelerle eğlence gezegenine giriş yapan çocuklar, trambolinler, top havuzu ve özel oyuncaklarla doyasıya eğlenirken atölye çalışmalarında eğlenceyi başarılarıyla taçlandırıyorlar. Oyunlarda kazanacağınız kuponlarla Captune Shop’ta yine Captune özel tasarımıyla hazırlanan anahtarlık, magnet, defter, boya kalemi ve kitabı, t-shirtler yer alıyor. Üyeler ayrıca, pasaportla aldıkları günlük vizelerde, sürpriz krediler, sinema bileti, çocuk mönüsü gibi hediyelere sahip oluyorlar.

Yapılan partiler unutulmaz bir atmosferde geçiyor

Captune Eğlence Gezegeni, güvenli ve cıvıl cıvıl dünyasıyla çocukların özel partilerine ve doğum günü partilerine de ev sahipliği yapıyor. Captune üyelerine özel yüzde 10 indirim ayrıcalığıyla sunulan partiler, rengârenk balonar, ışıklandırma, maske gibi birbirinden özel tasarımlarla unutulmaz bir atmosferde geçiyor.

Yer: Capitol AVM

Adres: Mahir İz Caddesi 34662 Altunizade / İstanbul

Telefon: 0 216 554 77 77

www.capitol.com.tr

False