GeriAlışveriş Dünyanın En Küçük Gigaset’i
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Dünyanın En Küçük Gigaset’i

Dünyanın En Küçük Gigaset’i

Dizayn ve hassalığın uyumu, Gigaset İletişim‘in amiral gemisi olan Gigaset SL400 modelinde mükemmel bir şekilde harmanlanıyor.

Siemens Gigaset SL400, çok küçük bir alanda kullanıcının telefonla görüşmesini rahat hale getirecek her türlü kombinasyona sahip. Telefonun küçük boyutuna göre şaşırtıcı şekilde geniş olan metal klavye ve 1,8 inçlik TFT, renkli, hassas ve belirgin basma özelliği bulunan ekranı kullanımda önemli derecede kolaylık sağlıyor.

Gigaset SL400, dört değişik profiliyle, beş ses seviyesiyle ve yeni polifonik telefon melodisiyle gösterişli bir kullanım sunuyor. Titreşimli alarm ve SMS fonksiyonları artık zaten lüks özellikler arasında yer almıyor.

Dünyanın En Küçük Gigaset’i

Gigaset SL400 ile her birine üç telefon numarası, e-mail adresi ve doğum günü bilgisi girilebilen 500 girişli mükemmel iletişim yönetimi yapılabiliyor. Her bir iletişim kişisine resim ve melodi de uygulanabiliyor. Entegre edilmiş takvim kullanıcıya önemli tarihleri ve randevuları hatırlatıyor.

Cihazın altındaki Bluetooth ve Mini USB girişi PC’ye ve kulaklığa bağlanabilmeyi sağlıyor. Hem Windows PC’lerde ve hem de Mac’larda kullanılabilen QuickSync yazılımı web sitesin’den ücretsiz olarak yüklenebiliyor ve iletişim kişilerini senkronize etmek ve telefona resim ve müzik indirmek için kullanılabiliyor.

False