GeriEtkinlikler Dünyaca ünlü şifalı sularıyla “Grannos Thermal Hotel”
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Dünyaca ünlü şifalı sularıyla “Grannos Thermal Hotel”

Dünyaca ünlü şifalı sularıyla “Grannos Thermal Hotel”

Şifalı suları dolayısıyla en çok tercih edilen termal hotellerden biri...

Hotelin diğer termal hotellere göre en büyük özelliği ise, Fransa’da bulunan dünyanın en şifalı Vichy kaplıcalarından sonra aynı değerleri taşıyan ikinci termal suların bulunduğu yer olmasıdır. Şahinler Holding tarafından gerçekleştirilen, aynı zamanda turizmde ilk yatırımı olan Grannos Thermal Hotel, daha da geniş çaplı yatırımlara ev sahipliği yapacak.

Dünyaca ünlü şifalı sularıyla “Grannos Thermal Hotel”

Osmanlı tarihinin başlangıcı olarak da gösterilen Haymana bölgesinde inşa edilen hotelin neden Haymana'da dolduğu sorusuna da cevabı şu: Şahinler Holding'in sahipleri bu bölgede yaşadığı için, istihdamı arttırmak adına yapılan bir yatırım olması. Ayrıca güzel bir tesadüf olarak dünyanın en şifalı 2. suyunun buradan çıkmış olmasıdır.

Geçtiğimiz yıl hizmete girmesine rağmen son derece başarılı bir yıl geçiren hotel, şifalı suları ve sağladığı konfor dolayısıyla, en çok tercih edilen termal hotellerden biri haline geldi. 21 suit ve 216 odadan oluşan Grannos Thermal Hotel, müşterilerine çok iyi hizmet verdiği için ve şifalı sularıyla insanların stresine, çoğu hastalıklarına iyi geldiği için ününü kısa sürede duyurdu.

Dünyaca ünlü şifalı sularıyla “Grannos Thermal Hotel”

Yeni açılan bir hotel olmasına rağmen şifalı suların cazibesi ve hotelin konforu yerli turistlerden de tam not aldı. Amaçları ilk başta kendi ülkemizde sonrasında Ortadoğu, Avrupa ve Uzakdoğu ülkeleri dahil birçok yabancı ülkede bilinen ve çok tercih edilen bir termal hotel haline gelmek. 

Termal hotellerde bulunan şifalı sulardan çok daha etkili ve gerçekten şifa veren sulara sahip olmak zaman içinde Grannos Thermal Hotel'i Vichy Kaplıcaları gibi uluslararası bir marka haline getirecek.

False