GeriEtkinlikler Dünya Tiyatrolar Günü’ne özel etkinlik!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Dünya Tiyatrolar Günü’ne özel etkinlik!

Dünya Tiyatrolar Günü’ne özel etkinlik!

Kibritçi Kız Müzikali ücretsiz olarak izleyici ile buluşacak.

Zorlu Çocuk Tiyatrosu, sahne sanatlarının paylaşımı artıran, eğitici ve kültürel gelişime katkı sağlayıcı özelliklerinin, çeşitli etkinliklerle bir kez daha hatırlandığı ve vurgulandığı 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü çerçevesinde, 28 Mart Cumartesi ve 29 Mart Pazar günlerinde Kibritçi Kız Müzikali ile çocuklarla bir araya geliyor. İki sezondur büyük ilgiyle takip edilen Kibritçi Kız Müzikali, Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde 28 ve 29 Mart tarihlerinde saat 12.00’de, her zaman olduğu gibi ücretsiz olarak sahnede olacak.

Zorlu Çocuk Tiyatrosu’nun sahnelediği “Kibritçi Kız Müzikali”, tiyatro oyun yazarı ve Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölümü Başkanı Prof. Dr. Hasan Erkek tarafından, Hans Christian Andersen’in ünlü masalından yola çıkarak hazırlandı. Hasan Erkek’in aynı zamanda yönetmenliğini de üstlendiği oyun 5 yaş ve üzeri izleyicilere sesleniyor.

Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde sahnelenecek olan Kibritçi Kız Müzikali’nin biletleri, Zorlu Performans Sanatları Merkezi gişelerinden temin edilebilir.

False