GeriEtkinlikler Dünya Sirki, gösterilerini öğrenciler için sergiliyor
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Dünya Sirki, gösterilerini öğrenciler için sergiliyor

Dünya Sirki, gösterilerini öğrenciler için sergiliyor

Metroport AVM’den öğrencilere sömestr tatili sürprizi!

“Mutlu olduğunuz yerde” sloganıyla ziyaretçilerini birbirinden eğlenceli aktivitelerle karşılayan Metroport AVM bu defa da sömestir tatili için öğrencilere sürprizlerle dolu etkinlikler hazırladı.

Yoğun bir eğitim öğretim döneminin ilk yarısını tamamlayan öğrenciler için, tatil başlar başlamaz Metroport AVM’ de eğlence başlıyor… 25 Ocak -2 Şubat tarihleri arasında, Dünya Sirki, gösterilerini Metroport AVM’nin ziyaretçileri için sergileyecek.

Yarıyıl tatili ile birlikte adeta çocuklara özel bir festival alanına dönüşecek olan Metroport AVM’de, ilizyonist, paylaço, akrobat, hava gösterileri, eğitimli hayvanların showları, ateş gösterileri, dans gösterileri, ve daha pek çok sürpriz gerçekleşecek.

Hem büyüklerin, hem de çocukların eğlenceli dakikalar geçirmesini sağlayacak Dünya Sirki’nin gösterileri her gün, 12:00- 14:30- 17:00 ve 19:00 saatlerinde izlenebilecek. Yetenek Sizsiniz yarışması ile ünlenen akıllı köpek Tarçın da yarıyıl tatilinde Metroport Avm’de çocuklarla bir araya gelerek gösterilerini sergileyecek. Ayrıca, 100 TL ve üzeri alışveriş yapan ilk 100 kişiye, gösterilere giriş bileti hediye.

Sadece özel günlerde değil neredeyse her hafta sonu çocuklar ve aileler için farklı pek çok etkinlik düzenleyen Metroport AVM, öğrencilerin yarıyıl tatillerinde, unutamayacakları bir etkinlikle keyifli vakit geçirmelerini sağlamayı amaçlıyor.

False