GeriAlışveriş Doygun lezzet haritasını genişletiyor
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Doygun lezzet haritasını genişletiyor

Doygun lezzet haritasını genişletiyor

Kalitesiyle öne çıkan DOYGUN, her geçen yıl portföyüne yeni ürün katıyor.

İsmini tam buğday ununun doyuruculuğundan ve uzun süre tokluk hissi sağlamasından alan Doygun, zamanla faaliyet alanını ve ürün gamını zenginleştirdi. Perakendeye yönelik ürettiği paketlenmiş tam buğday ve tam çavdar ekmeği çeşitlerine tahıllı, light, kepekli, tost, hamburger ve sandviç ekmeklerini de ekledi. Zaman içerisinde pastaban, galeta, tam buğday unu, tiramisu keki gibi uzun ömürlü ürünleri portföyüne ilave eden Doygun, sonrasında dondurulmuş ekmek ve unlu mamuller üretimine de başladı.

Perakendede Doygun markasıyla tüketiciye ulaşan firma, otel, restoran, kafe ve catering firmaları gibi endüstriyel mutfaklara ise Doygun Profesyonel markası ile taze, pişmemiş donuk, yarı pişmiş donuk ve tam pişmiş donuk ürünler sunuyor. Doygun’un fabrikasında bugün perakende için 30, profesyonel mutfaklar için 144 olmak üzere toplam 174 çeşit ürün üretiliyor. 16 yıllık marka serüveninde kalitesiyle öne çıkan Doygun, her geçen yıl portföyüne kattığı yeni ürünlerle lezzet haritasını genişletmeye devam ediyor.

İlklerin öncüsü

Türkiye’de ilk tam buğday ekmeğini piyasaya süren Doygun, aynı zamanda sektörde ilk defa paketlenmiş roll ekmek, gözeneksiz tost ekmeği, vitaminli light ekmek, kahveli tiramisu keki ve piyasadaki ilk ambalajlı geleneksel beyaz köy ekmeğini de üreten firma. Türkiye’de paketli ekmekte Helal Gıda Belgesi’ni alan ilk firma da yine Doygun.

Doygun Profesyonel ile pratik ikramlar

Lezzetli, kaliteli ekmek çeşitleri ve unlu mamulleriyle 1999 yılından bu yana sofralara misafir olan Doygun, otel, restoran, kafe ve catering firmaları gibi endüstriyel mutfaklara ise Doygun Profesyonel markası ile hizmet veriyor. Doygun Profesyonel, ev dışı mutfaklara, simit, açma, poğaça gibi geleneksel tatlardan kruvasan, danish, swirl, mini börekler ve tatlı-tuzlu kurabiyelere kadar 144 farklı lezzet sunuyor. 

Profesyonel mutfakların ihtiyaçlarına çare olan Doygun Profesyonel’de sadece ürün çeşidi konusunda değil ürünlerin hazırlanma süreçleriyle ilgili de çeşitli alternatifler mevcut. Pişmemiş ya da yarı pişmiş ve tam pişmiş donuk ürünlere ek olarak Doygun Profesyonel, ambalajlı tek kişilik roll ve roll max ekmekleri, hamburger, sandviç ve tost ekmekleri, Ayvalık tostu ve döner ekmeği, tam buğday unu ve tortillasını taze olarak da sunuyor.

Yurt dışına açılıyor…

Kendi dağıtım filosuyla 3 bini aşkın noktada tüketicilerle buluşan Doygun, profesyonellere yönelik taze ürünlerini İstanbul, Kocaeli ve Tekirdağ bölgelerine kendi dağıtım kanalıyla donuk ürünlerini ise tüm Türkiye’ye bayileri aracılığıyla ulaştırıyor. Doygun yurtdışına da donuk ürün ihracatına başlayan öncü firmalardan biri.

Helal gıda belgeli

Hayvansal katkı maddesi içermeyen, GDO’suz ve tamamen bitkisel içerikli ürünler üreten Doygun, ISO 9001-2008 belgesine ve paketli ekmekte Helal Gıda Belgesi’ne de sahip. Doygun’un fabrikası Türkiye’nin en modern ekmek ve unlu mamul üretim tesislerinden biri. Bu tesislerde dünya standartlarında, el değmeden üretim yapan Doygun’un üretimi ve ürünleri ISS, Nanolab, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) ve Tarım Bakanlığı tarafından denetleniyor. 

www.doygun.com.tr
facebook.com/doygunekmek 
twitter.com/doygun_ekmek
www.ekmeksizolmaz.com 
www.tambugday.com

False