GeriAlışveriş Doygun’dan Yeni Kahveli Tiramisu Keki
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Doygun’dan Yeni Kahveli Tiramisu Keki

Doygun’dan Yeni Kahveli Tiramisu Keki

Sıra dışı pastalar hazırlamak isteyenlere pratik bir çözüm…

Ekmek ve unlu mamuller sektörüne her yıl birçok yeni ürün sunan ilklerin öncüsü Doygun’un yakın zamanda ürün portföyüne eklediği Kahveli Tiramisu Keki ile Ramazan sofraları için pratik, leziz ve de hafif tatlılar hazırlamak hiç olmadığı kadar kolay. Kahve eklemeden sadece su ya da sütle ıslatılarak hazırlanan Doygun Kahveli Tiramisu Keki, lezzetli tiramisu’lar ve sıra dışı pastalar hazırlamak isteyenlere pratik çözümler sunuyor. Kahveli Tiramisu Keki sade olarak çay ve kahvenin yanında tüketmek de mümkün.

İftar davetleri, çat kapı misafirler ve tatlı sürprizler için biçilmiş kaftan

Tiramisu için gereken ideal kahve tadına sahip Doygun Kahveli Tiramisu Keki, iftar davetlerinin yanı sıra kolay hazırlanabilir olmasıyla çat kapı gelen misafirler için de leziz bir tercih. Bu zahmetsiz kekle sürpriz tatlılar hazırlayıp sevdiklerinizi şaşırtmak da mümkün. Portakal, vişne, yaban mersini veya muz gibi damak tadınıza uygun tatları pastanıza ilave edip çam fıstığı, ceviz, fındık ya da taze nane ile süsleyerek sıra dışı tariflere imza atabilirsiniz.

Tatlı severlerin ve Ramazan sofralarının yeni gözdesi olmaya aday Doygun Kahveli Tiramisu Keki, Migros, Carrefour ve birçok yerel süpermarket zincirinin raflarında keşfedilmeyi bekliyor. 

www. doygun.com.tr
www.facebook.com/doygunekmek
www.twitter.com/doygun_ekmek
www.ekmeksizolmaz.com
www.tambugday.com

False