GeriAlışveriş Doll Combi Travel Sistemle iyi yolculuklar!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Doll Combi Travel Sistemle iyi yolculuklar!

Doll Combi Travel Sistemle iyi yolculuklar!

Yolculuğa hazır mısınız?

Yolculuklarda en büyük yardımcı Doll Combi Travel! Bebek arabası ve taşıma koltukları ile tüm Kanz ve S&D mağazalarında indirimli fiyatıyla satışta!

1842 yılından itibaren bebeğinizin güvenliği için çalışan Doll, yaz tatillerinde vazgeçemeyeceğiniz ‘travel sistem’ ürünlerinde indirim yaptı. Kanz ve S&D mağazalarında ‘ayın ürünü’ olan, bebek arabası ve taşıma koltuğundan oluşan Doll Combi Travel Sistem Temmuz ayı boyunca çok uygun fiyata! Fırsatı yakalamak için hemen bir Kanz ve S&D mağazasını ziyaret edin.

Doll Combi Travel Sistem

Bebek arabası ve beraber kullanılabilen taşıma koltuğundan oluşan Combi Travel Sistem bebeğinizin güvenliği ve sağlığı düşünülerek Doll güvencesiyle üretildi. 360˚ dönebilen tekerlekleri, 5 nokta emniyet kemeri sistemi, ayarlanabilen ayak dayanağı ve arka tekerleklerdeki fren sistemiyle üst düzey güvenlik sağlayan Doll Bebek arabası çift yönlü kullanılabiliyor. Bebek arabası ile birlikte kullanabileceğiniz taşıma koltuğu ise 0-13 kg arasında güvenle kullanım için dizayn edildi. Gölgelik ve ayarlanabilir kafa koyma yastığı bulunan Doll taşıma koltuğunun ağırlığı sadece 3.2 kg.

False