GeriAlışveriş Doğa'nın Renkleri Evinize Gelsin
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Doğa'nın Renkleri Evinize Gelsin

Doğa'nın Renkleri Evinize Gelsin

Ahşap ve grinin buluşması; Wood serisi

“İyi Tasarım Herkesin Hakkı” anlayışıyla hareket eden seramik sektörünün öncü markalarından Seramiksan, yenilikçi ürünleriyle fark yaratmaya devam ediyor. Dekorasyonda sade ve seçkin şıklık arayanların tercihi olan Wood serisi, ahşabın sıcaklığını ve huzurunu evlerinize taşıyor.

Yer karosu, duvar karosu, sırlı granit, teknik granit, dış cephe kaplaması ve yapı kimyasalları ürünleri ile teknoloji, ürün çeşitliliği ve üretim kapasitesi açısından seramik sektörünün önemli markalarından olan Seramiksan, doğanın renklerini evlerine taşımak isteyenlere Wood Serisi’ni sunuyor. doğadan aldığı ilhamı yaşam alanlarına taşıyan Seramiksan’ın Rotodigit teknolojisiyle geliştirdiği Digiart kategorisindeki Wood Serisi, ahşabın natürel dokusunu karo yüzeylerine yansıtıyor. Rotodigit teknolojisi, karoların yüzeyine yüksek çözünürlükte baskı yapma imkanı veriyor ve böylece istenen doku, hiç kayıp olmadan yüzeye aktarılabiliyor.

Wood Serisi sakin ve huzurlu bir yaşam alanı yaratıyor. Gri rengin de kullanıldığı karoların asaleti, evlerine seçkin dokunuşlar eklemek isteyenlerin tercihi oluyor. Grinin dekorasyonda farklı renklerle uyum içinde kombine edilmesi de karoların büyük beğeni toplamasına neden oluyor.

False