GeriEtkinlikler Disney Junior Yayına Başlıyor!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Disney Junior Yayına Başlıyor!

Disney Junior Yayına Başlıyor!

Pınar Altuğ, çocuklar için yazılmış şiirleri seslendirecek.

Disney Junior, yayın hayatına Pınar Altuğ’un seslendirdiği şiirlerle başlıyor. Pınar Altuğ, 1 Haziran 2011 tarihinde yayına girecek Disney Junior’da, çocuklar için yazılmış çeşitli şiirleri seslendirecek.

“Çocuklar Duymasın” oyuncusu ve 2 yaşında bir kız çocuğu annesi Pınar Altuğ, 1 Haziran’dan itibaren Disney Junior’da yayınlanacak, aralarında “Bir Annenin Şarkısı” adlı geleneksel şiir de yer alan şiirleri seslendirdi. “Şiir Zamanı...” adlı animasyonlaştırılmış kısa şiir serisi, içlerinde Bambi, Dumbo, Leydi ile Sokak Köpeği de olan klasik Disney animasyonlarının görüntüleriyle sunulacak ve yeni nesil çocuklara şiirlerin güzelliğini aktaracak.

Disney Junior, nesiller boyu ailelerin, klasik ve çağdaş Disney öykü anlatımına ve Disney karakterlerine olan duygusal bağını yansıtıyor. Kanal; anne babaları, çocuklarıyla birlikte Disney’in sihirli, müzikal ve kalpten hissedilen öykülerinin ve karakterlerinin deneyimini birlikte yaşamaya davet ediyor. Ayrıca, belirli öğrenme ve gelişim konularını da içererek çocukları oyun yoluyla öğrenmeye teşvik ediyor.

Disney Junior ayrıca, Mickey Farenin Kulüp Evi, Orman Kavşağı, Tamirci Manny ve Özel Ajan Oso gibi bazı çok sevilen programlara ve 1 Haziran 2011’de yayına başlaması ile birlikte ilk kez ekrana gelecek olan Jake ve Varolmayan Ülke Korsanları gibi yepyeni animasyonlara da ev sahipliği yapacak.

www.disneyturkiye.com.tr

False