GeriEtkinlikler Disney Junior Yayına Başlıyor!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Disney Junior Yayına Başlıyor!

Disney Junior Yayına Başlıyor!

2–7 yaş arası çocuklar ve aileleri için...

Disney’in okul öncesi gelişim için yeni çocuk TV projesi 1 Haziran 2011’den itibaren yayına başlıyor…

Disney Junior’un lansmanı, Walt Disney Company’nin küresel okul öncesi stratejisinin bir sonraki adımı. Türkiye’de Eylül 2010 tarihinde yayına başlayan ve halen 109 ülkede küresel olarak yayınlanan Playhouse Disney kanalının başarısı üzerine kurulan yeni Disney Junior kanalı, Playhouse Disney’in yerini alacak ve izleyici kitlesini 2-7 yaş arası çocukları da kapsayacak şekilde genişletecek.

Disney Junior; televizyon, web sitesi, VOD, cep telefonu ve ücretli indirme platformlarında günlük içerik yayınlayacak. Haziran’daki lansman çok yönlü bir pazarlama kampanyası ile desteklenecek. Lansman, aileleri ve çocukları hedef alan televizyon, gazete ve online reklam kampanyaları, ayrıca sosyal medya ve iş ortaklıkları ile de desteklenecek.

Disney Junior Yayına Başlıyor

Disney Channel’ın Avrupa üretim merkezinde yapılan Orman Kavşağı’nın (Jungle Junction) başarısı üzerine Disney Junior’un global içeriğine, yerel üretim ve yerelleştirilmiş çok platformlu formatlar eklenecek. BAFTA için aday gösterilmiş olan Orman Kavşağı’nın ikinci sezonu, yeni Disney Junior programlarının bir parçası olarak ilk kez yayınlanacak. Yapımı, İngiltere Cornwall’da kurulmuş olan Spider Eye Animation tarafından gerçekleştirilen ikinci sezon, 2011 yılında ‘EMEA’ bölgesinde ve 1 Haziran’da Türkiye’de Disney Junior platformlarında ilk kez yayınlanmaya başlayacak. Orman Kavşağı 26 renkli ve interaktif yeni bölümlerden oluşacak.

Disney Junior ayrıca, Mickey Farenin Kulüp Evi, Tamirci Manny ve Özel Ajan Oso gibi bazı çok sevilen ve 1 Haziran 2011’de Disney Junior’un başlaması ile birlikte ilk kez yayınlanacak olan Jake ve Periler Ülkesi Korsanı gibi yepyeni programlara da ev sahipliği yapacak. 

False