GeriAlışveriş Diadermine’in Yeni Arındırıcı Temizleme Serisi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Diadermine’in Yeni Arındırıcı Temizleme Serisi

Diadermine’in Yeni Arındırıcı Temizleme Serisi

Sağlıklı bir cilde mi sahip olmak istiyorsunuz?

Diadermine’in cilt bakım alanındaki uzmanlığını yansıtan yeni Arındırıcı Temizleme Serisi, cildi temizlerken nem dengesini koruyarak canlılık kazandırıyor. Sivilce, akne ve siyah noktalarını yok eden cilt temizleme serisi, ayrıca nem dengesinin korunmasını sağlıyor.

Düzenli ve etkili temizlik sayesinde cilde sağlık ve parlaklık kazandıran Diadermine ürünlerine Arındırıcı Temizleme Serisi ile bir yenisi eklendi. Diadermine “Dengeleyici Yüz Yıkama Jeli”, “Arındırıcı Temizleme Kremi” ve “Arındırıcı Peeling”den oluşan Diadermine Arındırıcı Temizleme Serisi sivilce, akne ve siyah nokta gibi kusurların gözle görünür bir şekilde azalmasını sağlıyor. Uzun vadede cilt dengesine kavuşuyor, sebum (yağ bezi salgısı) üretimi düzenleniyor.

Diadermine Arındırıcı Temizleme Serisi’nin ilk üyesi Diadermine Dengeleyici Yüz Yıkama Jeli, beyaz çay ve ginseng özü içeriyor. Formülündeki bitki özleri ile cildi kir ve makyaj kalıntılarından arındıran Diadermine Dengeleyici Yüz Yıkama Jeli, nem dengesinin korunmasını sağlıyor.

 Yağlı Ciltler İçin…

Şeftali özü ve salisilik asit içeren Diadermine Arındırıcı Temizleme Kremi, normal ve yağlı ciltler için geliştirilmiş formülü ile cildi derinlemesine temizliyor ve yeniliyor. Makyaj kalıntılarını ve genişlemiş gözenekleri nazikçe temizlerken cildin nem dengesini koruyor.

Beyaz çay ve ginseng özlü Diadermine Arındırıcı Peeling’in formülünde, yüzdeki ölü cilt tabakasını hassas bir şekilde temizleyen deniz kumu tanecikleri bulunuyor. Diadermine Arındırıcı Peeling, genişlemiş gözenekleri derinlemesine temizliyor, düzenli kullanım sonucunda ciltteki sivilce ve siyah nokta oluşumu gözle görülür bir şekilde azalıyor.

False