GeriAlışveriş Dermologica'dan Age Reversal Eye Complex
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Dermologica'dan Age Reversal Eye Complex

Dermologica'dan Age Reversal Eye Complex

Yaşlanma belirtilerini en aza indirin!

Dermalogica’nın Age Smart® yaşlanmaya karşı bakım serisinden Age Reversal Eye Complex, ileri seviyedeki bilimsel içerikleri ile göz çevresindeki görünür yaşlanma izlerine karşı yepyeni bir koruma ve onarma özelliği sunuyor.

Göz çevresinde genellikle “kaz ayağı” olarak bilinen çizgiler, şüphesiz ki cilt yaşlanması denildiğinde akla gelen ilk problemlerden. Buna ek olarak göz çevresindeki şişlik, hiperpigmentasyondan kaynaklanan koyu renk halkalar ve nemsizlikten dolayı yaşanan cilt hassasiyeti göz çevresindeki yaşlanma izlerinin artmasındaki diğer nedenler arasında.

Dermalogica’nın yeni Retinol içeren etkili göz çevresi bakım ürünü Age Reversal Eye Complex, göz çevresindeki yaşlanma belirtilerinin onarılmasına ve azaltılmasına yardımcı olmak için özel olarak geliştirildi. Age Reversal Eye Complex’in içeriğindeki biyoaktifler, sinerjik şekilde şişkinliği engelleyip, hiperpigmentasyondan kaynaklanan koyu renk halkaları azaltıyor, nemsizliğe bağlı hassasiyeti ve göz çevresindeki kırışıklıkları gidermeye yardımcı oluyor.

Şimdi Age Reversal Eye Complex Daily Microfoliant Hediyeli!

Dermalogica’dan bahar aylarında cildini yenilemek isteyenlere büyük fırsat. Biri göz ürünü olmak üzere 3 Dermalogica ürünü alan herkese eşsiz pirinç özlü günlük peeling Daily Microfoliant hediye! Kampanyayı yakalamak için size en yakın eczaneye uğrayın.

www.dermalogica.com.tr

False