GeriAlışveriş Dermolab’ın yeni vücut bakım serisini keşfedin!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Dermolab’ın yeni vücut bakım serisini keşfedin!

Dermolab’ın yeni vücut bakım serisini keşfedin!

Yazın sıkı ve fit görünmek ister misiniz?

Deborah Grup Laboratuvarları tarafından geliştirilen Dermolab Vücut Bakım Serisi, yazın fit görünmek isteyenlere zengin ürün seçeneği sunuyor. Dermolab vücut şekillendirici ürünler ile selülit, çatlak gibi istenmeyen görüntülerin giderilmesine ve vücudun daha fit görünmesine yardımcı oluyor.

Dermolab’ın yeni vücut şekillendirici serisi, özel içeriğiyle vücudun kaybettiği elastikiyeti geri kazanmasına destek oluyor. Dermolab’ın aktif içerenler ile zenginleştirilmiş Hyaluronic Acid Nanovector formülüyle daha fit ve elastikiyetini kazanmış bir vücuda sahip olabilirsiniz. Dermolab yeni serisinde kadınların göğüslerinin ve kalçaların daha sıkı ve bakımlı görünmesi sağlayacak ürünler sunuyor.

Göğüslere hacim veren bakım kremi

İçeriğinde bulunan Hyaluronic Acid Nanovector sayesinde cilde kolayca nüfuz ederek yoğun nemlendirme sağlar, göğüslerin alt kısmından başlayarak, göğüs uçlarına değmeden, nazikçe ve dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulanır. Ürün 28 günlük kullanım sonrası, yüzde 56 yeniden şekillendirilme etkisi gösteriyor.

Göğüs kaldırma etkili bakım kremi

İçeriğinde bulunan Hyaluronic Acid Nanovector cilde kolayca nüfuz ederek, 8 günlük kullanım sonrası yüzde 23 kaldırma etkisi sunuyor.

Karın ve kalçalar için inceltici bakım kremi
İçeriğindeki Dlab Slim Complex ile vücudun elastikiyet etkisi arttırır. Cilde kolayca nüfuz ederek 8 günlük kullanım sonrasında yüzde 19 daha ince ve fit görünüme kavuşmanıza yardımcı olur. 

Kalça bölgesi için dolgu etkisi sağlayan şekillendirici vücut bakım kremi

İçeriğindeki Dlab Oneplus Complex ile vücudun şekillenmesine destek olur. 8 günlük kullanım sonrası yüzde 25 şekillenme etkisi gösterir.

Selülit karşıtı bakım kremi

Yağ birikimini engelleyerek, vücuttan atılmasını sağlayan Dlab Ac Complex ile formüle edilen ürün, hızlı emilim özelliği sayesinde, masaj gerektirmeden vücuda yayılır. Cildin selülitli bölgelerinde 8 günlük kullanım sonrasında portakal kabuğu görünümünde yüzde 21 azalma görülür.

Selülit karşıtı bakım kremi

İleri derecede selülitleri olanlar için geliştirilen ürün, cilde dairesel hareketlerde masaj yaparak uygulanıyor. 28 gün kullanım sonrası inatçı selülitlerde yüzde 28 azalma görülür.

Çatlaklara karşı etkili bakım kremi

Cilde elastikiyet sağlayan etkisi sayesinde çatlakların görünümünü minimize ederek ve ani kilo alma/verme, ergenlik gibi dönemlerde meydana gelebilecek çatlakların oluşumunu engellemeye yardımcı oluyor. 20 günlük kullanım sonrasında çatlak görünümlerinde yüzde 20 azalma görülüyor.

False