GeriAlışveriş Dermokil'le kırışıklara son!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Dermokil'le kırışıklara son!

Dermokil'le kırışıklara son!

Zengin nemlendiriciler ve antioksidanlar ile gün boyunca cildi yağlandırmadan besler.

Türkiye’nin dermokozmetik alanında lider markası Dermokil, anti - aging serisi ile kullanıcısına 3 farklı bakım kremi sunuyor. Gündüz Kremi-Çift Etkili Yoğun Bakım, Gece kremi- Onarıcı Kompleks Yapılandırıcı ve Göz çevresi Bakım Kremi- Doğal Kırışık Karşıtı… Dermokil anti - aging krem serisi, erken yaşta kırışık oluşumunu engellemeye yardımcı olurken ileri yaşlarda ciltte oluşan kırışıklıkların oluşmasını da engelliyor.

İçeriğindeki doğal protein, glokoprotein ve polisakkaritlerle zamanla ciltte oluşan DNA hasar oluşumunu önleyen Dermokil, hücresel yaşlanmaya karşı da sıkılaştırıcı gündüz bakım kremini sunuyor. Güneşin zararlı UV etkilerine karşı ciltte oluşturduğu UVA ve UVB koruma sistemiyle erken yaşlanmayı geciktiriyor ve yıpranma belirtilerini azaltıyor.

Dermokil Çift Etkili Yoğun Bakım Kremi gün boyu nem ihtiyacınızı karşılar. Zengin nemlendiriciler ve antioksidanlar ile gün boyunca cildi yağlandırmadan besler. İçeriğindeki aktifler sayesinde serbest radikaller oluşmasını engelleyerek, erken yaşlanmayı önlemeye yardımcı olur. Doğal bitki proteinli kırışık karşıtı krem, içeriğindeki vitamin kompleksleriyle gün boyu cildinize bakım uygular.

Dermokil onarıcı kompleks yapılandırıcı gece kremi ise, içeriğindeki aminoasit kokteyli sayesinde yaşlanma etkileriyle siz uyurken mücadele eder.

Dermokil göz çevresi, zenginleştirilmiş bitki ve vitamin kompleksleriyle göz çevresine doğal bakım uyguluyor. Göz çevresindeki kılcal kan dolaşımını hızlandırarak gözaltı morluklarının oluşumunu önlüyor. Dermokil bakım ürünlerinden ‘ANTI AGING’ serisi düzenli kullanıldığında cilt hücreleriniz yenilenerek sağlıklı bir cilde kavuşmanızı sağlıyor.


 

Dermokille kırışıklara son
 


Dermokille kırışıklara son


Dermokille kırışıklara son


Dermokille kırışıklara son


Dermokille kırışıklara son

False