GeriEtkinlikler Dedeler ile torunlar yarıştı
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Dedeler ile torunlar yarıştı

Dedeler ile torunlar yarıştı

7’den 70’e atletizm tutkusu!

Merter Fatih Koleji, Türkiye’de bir ilke daha imza atarak dedeler ile torunlarını atletizm yarışmasında buluşturdu.

Olimpiyatlardaki başarısı ile kendini kanıtlayan Fatih Koleji, şimdi de atletizme verdiği önemi ortaya koymak için dedeler ile torunlarını yarıştırdı.

Merter Fatih Koleji tarafından Aslı Çakır Alptekin Atletizm salonunda bugün düzenlenen Dedeler ile Torunlar atletizm yarışmasında heyecan doruktaydı. Dedelerinden bayrağı devralan torunlar atletizm tutkusunu geleceğe taşıdı.

Dedeler ile Torunlar atletizm yarışı; dedeler arası atletizm yarışı, torunlar arası atletizm yarışı, dedeler ile torunlar bayrak yarışı olmak üzere üç aşamada gerçekleştirildi.

Torunlar atletizm yarışmasında Betül Solmazgül birinci, Ömer Faruk Oktay ikinci, İsa Selim Kaan üçüncü oldu.
Dedeler atletizm yarışmasında yedi dede birinciliği, ikinciliği ve üçüncülüğü paylaştı.

Dedeler ile torunlar bayrak yarışmasında 5.sınıf öğrencisi İrem Yılgın ile dedesi Şemsettin Müezzinoğlu birinci, 3.sınıf öğrencisi Ecenur Kaçmaz ile dedesi Sabri Babacan ikinci, 4.sınıf öğrencisi Azra Ünal ile dedesi Ömer Erbıyık üçüncü oldu.

Merter Fatih Koleji Müdürü Cafer Coşkun; “Okulumuzda sekiz aydır ilkokul bir, iki, üç ve dördüncü sınıflardan çocuklarımızı atletizme hazırlıyoruz. Hedefimiz 2020 Olimpiyatlarında ülkemizi başarıyla temsil etmek. Yarışmaya yirmi beş dedemiz ve kırk öğrencimiz katıldı. Dedeler ile Torunlar atletizm yarışını geleneksel hale getireceğiz” dedi.

Yarışma, ödül töreni ile son buldu. Dereceye giren dede ve torunlarımıza okul müdürü Cafer Coşkun tarafından kupa ve madalyaları verildi.

İstanbul geneli Gençlik Spor İl Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu Hızlı Çocuk Salon Atletizm yarışmasına, Merter Fatih Koleji öğrencileri 6 madalya kazandı.İl ikincisi olan Göksu Arslan 60 metreyi 10.06 saniyede koşarak rekor kırdı.Göksu Arslan ve Fatih Çalışkan il ikincisi olurken, Taha Çalışkan, Zehra Şahin, Enes Berber il üçüncüsü, Bilal Yüce il beşincisi oldu.


Dedeler ile torunlar yarıştı


Dedeler ile torunlar yarıştı


Dedeler ile torunlar yarıştı


Dedeler ile torunlar yarıştı


Dedeler ile torunlar yarıştı


Dedeler ile torunlar yarıştı

False