GeriAlışveriş Decathlon Bu Yıl Herkese Sporu Sevdirecek!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Decathlon Bu Yıl Herkese Sporu Sevdirecek!

Decathlon Bu Yıl Herkese Sporu Sevdirecek!

Kayak tatili öncesi mutlaka Decatlon'a uğrayın!

Kayak tatili için alışverişinizi yaparken aradığınız her şeyi tek mağazada bulmak istiyorsanız, Türkiye’nin ilk ve en büyük mega spor mağazası Decathlon’a uğramadan gitmeyin! Birbirinden farklı ve özel modeller siz kayak tutkunlarını bekliyor!

Mayıs ayında İstanbul Forum’da 5.000 metrekarelik dev mağazasının kapılarını açan Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon’da yok yok! Yüzmeden surfe, futboldan fitnessa, trekkinge, tenisten basketbola, dağcılıktan balıkçılığa kadar her yaş için 60 farklı spor dalında her tür spor ekipmanı, tekstilini ve aksesuarı Decathlon’da bulabilirsiniz.

Spor alışverişini hiç olmadığı kadar zevkli kılan Decathlon’un en büyük özelliği, en yenilikçi ve en kaliteli spor ekipmanlarını mümkün olan en düşük fiyatlarda sunuyor olması.

Rengarenk ve sıcacık polarlardan, trendy snowboard ve kayaklara, çocuklar için özel kayak tulumlarından kayak gözlüklerine, berelerden bağlamalara aradığınız tüm kayak/snowboard ekipmanları çok uygun fiyatlara Decathlon mağazalarında.

Dönmeyi ve öğrenmeyi kolaylaştıran özel kenar kesimli, hafif ve kontrolü kolay kayaklar, kolay yönlendirmeyi sağlayan şekliyle tasarım ve teknoloji harikası snowboardlar, ısı yalıtımı sağlayan özel tabanlı kayak ayakkabıları ve çantayı sırttan öne geçirmeyi kolaylaştıran Reverse teknolojisiyle üretilmiş, tasarım ödüllü kayak ve snowboard sırt çantası Reverse one, Decathlon mağazalarındaki ürünlerden sadece birkaçı.

Amatörden profesyonele, çocuktan yetişkine bu yıl kış sporlarıyla ilgili aradığınız her şey Decathlon mağazalarında!

Decathlon İstanbul: Forum İstanbul, Kocatepe Mahallesi Çanak Bölgesi 34030 Bayrampaşa-İstanbul

Decathlon Ankara: Kentpark AVM, Eskişehir Yolu 7.km No:164,Çankaya-Ankara

False