GeriAlışveriş Debenhams okul koleksiyonunu çocuklar çok sevecek!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Debenhams okul koleksiyonunu çocuklar çok sevecek!

Debenhams okul koleksiyonunu çocuklar çok sevecek!

Zengin okul koleksiyonuyla mağazalarda!

Debenhams, 4-14 yaş arasındaki çocuklara birbirinden çeşitli tasarımlar sunarak okula dönüşu aşışverişini daha keyifli hale getiriyor.

Dünyanın farklı ülkelerinde çok katlı mağaza konsepti ile hizmet veren Debenhams, okul sezonunu açtı! Öğrenciler için rahat ve kullanışlı ürünler sunan Debenhams’taki koleksiyonlara fonksiyonellik kadar şık görünüm de hakim.

Renkli yağmurluklar ve montlar sezonun vazgeçilmezleri arasında yer alırken, gömlekler, polo yakalı tişört, ceket ve pantolonlar ise Debenhams’ın zengin okul koleksiyonunu tamamlayan ürünlerin başında geliyor. Debenhams’ta okul kıyafetlerinin yanı sıra Spongebob, Spiderman, Barbie, Hello Kitty gibi çocukların en sevdiği karakterlerin aksesuarları da bulunuyor.

Okul sonrası aktivitelerini unutmayan Debenhams’ta, Pineapple marka kapüşonlu üstler ve eşofmanların yanı sıra, erkek çocukları için geniş spor kıyafeti seçenekleri de yer alıyor. Bu kış çocuklara renkli ve çarpıcı paltolar sunan Debenhams’ta kızlar için Star by Julien Macdonald ve John Rocha imzalı paltolar, erkekler içinse Bluezoo ve Jasper Conran imzalı kaz tüyü kabanlar dikkat çekiyor.

www.debenhams.com

False