GeriAlışveriş De’Longhi ile Toza ve Kire Elveda!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

De’Longhi ile Toza ve Kire Elveda!

De’Longhi ile Toza ve Kire Elveda!

De’Longhi, vakumlu elektrik süpürgelerinde teknoloji ve işlevselliği bir araya getiriyor ve evlerde rahat kullanım kolaylığı sağlayan XTE 600 elektrik süpürgesini kadınların beğenisine sunuyor.

Açık pencerelerden evinize dolan kir ve toz birikintileri artık canınızı sıkmasın. De’Longhi 1500 Watt özellikli XTE 600 Vakumlu Elektrik Süpürgeleri, evinizde gerçek temizlik mucizesini yaşayabilmeniz için 265TL yerine 199TL fırsatla satışa sunuluyor.

Kolay boşaltım sistemi ile toza ve kire boğulmadan temizleyebileceğiniz XTE 600, aynı zamanda yıkanabilen HEPA filtreye de sahip. ‘Toz torbası dolu’ göstergesi ile sizi ikaz eden kompakt ebatlı De’Longhi XTE 600 ile eviniz temiz, içiniz rahat olacak.

De’Longhi XTE 600, otomatik kablo sarma fonksiyonu ile sizi yormadan kolay kullanım sağlıyor. Ayrıca XTE 600 ile birlikte sunulan full aksesuar seti ile ulaşılması zor alanları da temizleyebileceğiniz gibi, koltuklarınız üzerinde birikmiş tozları da makinenize hapsedebilirsiniz. Çift park sistemi ile de göz dolduran De’Longhi XTE 600 elektrik süpürgenizi dilerseniz yatay dilerseniz dikey pozisyonda konumlandırabilirsiniz.

False