GeriEtkinlikler Da Vinci Learning blogger buluşmaları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Da Vinci Learning blogger buluşmaları

Da Vinci Learning blogger buluşmaları

Anne bloggerlar buluşmaya devam ediyor.

Blogger buluşmalarının ikincisini gerçekleştiren Da Vinci Learning, anne bloggerlara öğrenmeyi eğlenceye dönüştüren yeni eğitim anlayışını anlatıyor.

Yepyeni bir eğitim anlayışı ve hem eğlendirici hem büyüleyici bilim programlarıyla çocuklar için farklı bir öğrenme deneyimi sunan Da Vinci Learning Kanalı, 29 Mart Perşembe günü aileler ve özellikle anneler tarafından sıklıkla takip edilen anne bloggerlar ikinci kez bir araya geldi. 5-13 yaş çocuklara eğlenerek dünyanın nasıl işlediğini anlatan, öğrenme ve bilgi dağarcığını genişletme fırsatı sunan Da Vinci Learning, anne bloggerlardan tam destek aldı.

Da Vinci Learning Kanalı olarak insanoğlunun bilgiye, meraka ve yeni şeyler keşfetmeye olan ilgisini artırmayı hedeflediklerini kaydeden Da Vinci Learning Türkiye Temsilcisi Banu Canözkan, şöyle devam etti: “Bu misyonumuzu eğlenceli, düşündürücü ve eğitici bilgilere/programlara kolay erişim sağlayarak ve izleyiciler için uygun bir multi-medya ortamı sunarak gerçekleştiriyoruz. Da Vinci Learning programları Türkiye’deki çocukların yepyeni bir görsel tecrübe edinmesi, dünyanın nasıl işlediğini öğrenmesi ve en önemlisi aile içindeki paylaşımı artırarak bunun zevkine ailece varmalarına yönelik hazırlanmaktadır. Amacımız ailelerin çocuklarına güvenle ve gelişimleri için en eğitici katkıyı sağlayacak tv izleme ortamını sunmaktır.“

24 saat “Eğlendirirken Öğreten” tek çocuk ve aile kanalı

Tüm aile bireyleri için eğlendiren ve eğlendirirken öğreten bir tv izleme deneyimi sunan Da Vinci Learning Kanalı, bu misyon ile 24 saat yayın yapan tek kanaldır. Da Vinci Learning, çocukların bilgi dağarcığını geliştiren, merak uyandıran ve uzmanlar tarafından tüm dünyadaki içerik sağlayıcılar arasından özenle seçilen programları içermektedir. Hikayesel anlatım metodları kullanılarak sunulan programlar, çocukların ihtiyaçlarına, seviyelerine ve günlük ihtiyaçlarına yönelik hazırlanmaktadır. Da Vinci Learning, şiddet içermeyen programlarıyla ebeveyn ve çocuklar arasındaki iletişimi ve interaktiviteyi geliştirmesinin yanı sıra, bilgi ve kültür seviyesini de artırmaktadır.

Da Vinci Learning Aile Kuşağı, çocukların evrenin gizemlerini ortaya çıkarmalarına rehberlik ederken, anne babaların da bu eğlenceli serüvene dahil olmasını sağlar. Anne babalar kendi eğitimlerine devam etmelerine yardımcı olacak bilgileri yenilikçi araç ve teknikler ile Da Vinci Learnin’de bir arada bulmaktadırlar.

Da Vinci Learning blogger buluşmaları

Çocuk ve belgesel kanalları Da Vinci Learning’de birleşiyor

Çocuk ve belgesel kanallarının içeriklerini birleştirerek, uzmanlar tarafından hazırlanmış yepyeni bir formatta eğitim sunan Da Vinci Learning Kanalı bu anlamda bir ilki gerçekleştirmektedir. Eğlendirirken öğreten yeni bir konsept sunan Da Vinci Learning, ailelerin anlamlı tv izleme deneyimi konusunda önemli bir ihtiyacını karşılayarak çocuk ve belgesel kanallarını bir araya getirmiştir. Anneler, Da Vinci Learning‘de çocuklarının gelişimlerine tv izlerken de güvenli ve faydalı katkı sağlayacak zengin içerikler bulmaktadır.

D-Smart 72. Kanal’dan yayın hayatına devam eden Da Vinci Learning’de çocuklar Sevimli Fare “Marvi Hammer” ile dünyayı keşfediyor, “Arka Bahçe Bilimi” ile hayat ve evrenle ilgili sırları ve sadece evdeki araç ve gereçleri kullanarak yapabileceği deneyleri öğreniyor, “Neden ve Nasıl” ile doğanın harikalarını keşfediyor, “Zaman Yolcuları” ile tarihi olayların günümüzü nasıl etkilediğini ve tarihin günümüze nasıl ilham verdiğini öğreniyorlar.

Da Vinci Learning Kanalı ile daha detaylı bilgiye www.da-vinci-learning.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Toplantıya katılan bloggerların isim ve blog adresleri

Elif Doğan: www.blogcuanne.com

Yeşim Mutlu: www.yesimmutlu.com/ysmblog

Çiğdem Özdemir: www.sorananne.com

Seride Samurkaş Karaç: www.uykumelegi.com

İlkiz Özcan Sönmez: www.annebabaokulum.blogspot.com

Aylin Çakır: www.anneysen.com

Müge Çerman: www.mugecerman.com

Özlem Zeynep Karasu: www.alternatifanne.com

                                             birdilimkitap.blogspot.com

                                             askimizindoruknoktasi.blogspot.com

Hazırlayan: Funda Çamözü 

AİLENİZİN KANALI

False