GeriEtkinlikler Cremano’dan destansı düğünler
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Cremano’dan destansı düğünler

Cremano’dan destansı düğünler

Siz nasıl isterseniz; sofistike, bohem, masalsı…

Özel dokunuşlar ile farklı düğün konseptleri sunan Cremano, evlilik töreninizi unutulmaz kılacak.

Alışılmış düğün törenlerini, evlilik hazırlığı yapan çiftlerin özel beğenilerine uygun olarak yeniden tasarlayan “Cremano”, konsept yaratmadaki başarısı ile hayal gücünün sınırlarını zorluyor. Adını “Creme de la creme Milano”dan alan Cremano, sade ama lüks detaylarla süslenmiş sofistike düğünlerden masalsı bir atmosfere hakim Cindirella düğünlerine kadar pek çok farklı konsept tasarlayarak, o en anlamlı günü unutulmaz kılıyor.

Cremano’dan destansı düğünler

Minimalist, romantik ya da bohem

Cremano, minimalist ve romantikler kadar sıra dışı zevkleri olan çiftleri de unutmayarak, kır, kumsal veya ormanda gerçekleşecek olan iddialı törenler de gerçekleştiriyor. Konukların rahat etmesi için her türlü alternatif düşünülerek lüks bir konsept yaratılan törende bohem bir atmosfer yaratılıyor.

Cremano’dan destansı düğünler

Dünya evine, beş yıldız ve üzeri otellerde girmek isteyenlere, ultra lüks bir düğün töreni için gerekli olan bütün detaylar da sunuluyor. Çiftlerin özel beğenilerine uygun olarak tasarladığı konseptlerini dünyanın dört bir yanına taşıyan Cremano, düğün törenlerinin yanı sıra kişiye özel nişan, kına gecesi ve bekarlığa veda partileri de tasarlıyor.

Cremano, sadece konsept yaratma sürecinde değil, ödeme sürecinde de farkını ortaya koyarak düğün maliyetini vade farksız 4 ay erteliyor.

False