GeriDekorasyon Çocuklu aileler için banyo dekorasyonu
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Çocuklu aileler için banyo dekorasyonu

Çocuklu aileler için banyo dekorasyonu

Küçük dokunuşlarla banyonuzda daha fazla yer açabilirsiniz.

Çocuklu ailelerin banyolarında daha fazla havlu, daha faza kişisel bakım ürünü yani çok daha fazla eşya bulunur. Banyoda yer kaplayan ve dağınıklık yaratan bu kadar eşyayı bir düzene sokmak için aslında küçük dokunuşlar yaparak mümkün. Banyonuzun hem düzenli olmasını hem de mekandan tasarruf etmek istiyorsanız önerilerimize göz atın.

Asma dolaplar ve klozetler kullanın

Asma dolaplar ve klozetler size mekandan tasarruf ettirirken aynı zamandan banyonuza hava katar. Ayrıca asma klozetlerin temizliği daha kolay olduğu için banyonuz daha hijyenik olacaktır .

Çocuklu aileler için banyo dekorasyonu

Aynalı dolaplar tercih edin

Ayna ve dolabı ayrı ayrı almak yerine aynalı dolaplar kullanabilirsiniz. Aynalı banyo dolapları tüm aile bireylerinin kullandığı kişisel bakım ürünlerinizin oluşturduğu dağınıklığı kolayca ortadan kaldıracaktır.

Çocuklu aileler için banyo dekorasyonu

Banyo kazalarını önlemek için…

Katlanabilen duş üniteleri hem banyo kazalarını önlüyor hem de yerden tasarruf sağlıyor. Kullanmadığınız zamanlar kolayca katlayarak banyonuzda yer açabilirsiniz.

Çocuklu aileler için banyo dekorasyonu

Yavaş kapanır kapak ile de çocukların güvenliğini arttırmak mümkün. Ayrıca ses çıkarmadığı için çocuğunuzun uykusunu da bölmeyecektir. 

Doğru malzeme seçimi ile mobilyalarınızı koruyun!

Banyo mobilyası seçimi sırasında çizilmeye dayanıklı thermoform malzeme seçilebilir. Böylece mobilyalarınızın ömrünü uzatmış olursunuz.

Çocuk basamağı ekstra yer olanağı sağlıyor

Çocuklu ailelerin problemlerinden biri de çocukların lavaboya ulaşamamasıdır. Sandık şeklindeki çocuk basamakları ile hem miniğiniz lavaboyu kolayca kullanabilir hem de sandığın içine istediğiniz eşyaları koyarak banyodaki dağınıklıktan kurtulabilirsiniz.

 Çocuklu aileler için banyo dekorasyonu 

Banyo mobilyası alırken sertifikalı ürünler almaya dikkat edin. Çocuğunuz ve kendinizin sağlığı açısından FSC sertifikalı ürünler almanız çok önemli.

Yıkama alanlarını saklama üniteli olarak seçin. Duş ünitelerini özel çekmeceli olarak seçerseniz ekstra yer kazanmış olursunuz.

Temizliği kolay ürünler tercih edin

Çocuklu aileler için banyo hijyeni büyük önem taşıyor. Kolayca temizlenen kanalsız klozetler sayesinde banyo temizliğini daha kısa sürede yapar hem de daha hijyenik ve sağlıklı bir banyoya sahip olursunuz.

Çocuklu aileler için banyo dekorasyonu

Ev kazaları için önleminizi alın

Islak zeminin neden olacağı kazaları önlemek için kaydırmaz banyo paspasları kullanabilirsiniz. Böylece hem çocuğunuzun güvenliğini sağlamış olur hem de banyonuza renk katmış olursunuz.

Eşyaların sivri kenarları hem sizin hem de çocuğunuz için bir tehlike. Oval, yuvarlak tasarımlı lavabolar tercih ederseniz olası kazaları en az hasarla atlatabilirsiniz.

Fazla yer kaplayan ürünleri tercih etmeyin

Büyük ayaklı lavabolar yerine çanak lavabolar kullanabilirsiniz. Çanak lavaboların altındaki boşluğa sepet ya da küçük dolaplar yerleştirebilir, böylece ekstra depolama alanı kazanmış olursunuz. Duvara monte edilen sabunluklar, lavabonun üzerindeki dağınık görüntünün ortadan kalkmasına yardımcı olabilir. 

Çocuklu aileler için banyo dekorasyonu

False