GeriEtkinlikler Çocuklarla Kültür Sanat Çevre Şenliği
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Çocuklarla Kültür Sanat Çevre Şenliği

Çocuklarla Kültür Sanat Çevre Şenliği

Sakıp Sabancı Müzesi'nden çocuklara şenlik.

Sabancı Üniversitesi Sakıp Sabancı Müzesi (SSM), Sarıyer Belediyesi ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenleyeceği Çocuklarla Kültür Sanat Çevre Şenliği’ne ev sahipliği yapacak.

7-11 Haziran 2011 tarihlerinde gerçekleştirilecek şenlikte, Sarıyer ilçesindeki devlet okullarında okuyan çocukların yaptığı projeler, müze bahçesinde sergilenecek. Heykel, boyama ve ağaç giydirme atölyelerinin yer alacağı şenliğe katılacak yaklaşık 2.000 çocuk; SSM’de devam eden “Karşıdan Karşıya” sergisini rehber eşliğinde gezebilecek.

Müzede 7 Haziran’da yapılacak açılış töreninde, İlçe Kaymakamı, Belediye Başkanı, İlçe Milli Eğitim Müdürü ve İl Milli Eğitim Müdürü hazır bulunacak. Açılış, Darüşşafaka Lisesi öğrencilerinin konseriyle renklenecek. Tüm çocukların katılabileceği şenlikte, dileyenler, atölye çalışmalarına da dahil olabilecekler. Eğitime verdiği destekle sık sık adını duyuran çocuk dostu müze SSM, bahçesini ve galerilerini çocuklara açarak, bir kez daha onların hayatında yeni ufuklar oluşturacak.

False