GeriEtkinlikler Çocukların sevgilisi Disney Channel karakterleri İstinyePark’ta!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Çocukların sevgilisi Disney Channel karakterleri İstinyePark’ta!

Çocukların sevgilisi Disney Channel karakterleri İstinyePark’ta!

Pascal Nouma ve Özge Ulusoy 23 Nisan'da çocuklarla buluşuyor!

İstinye Park, 23 Nisan’da çocukları Disney Channel’ın en popüler karakterlerinden Fineas ve Förb’le buluşturuyor. Etkinliğe ayrıca Pascal Nouma ve Özge Ulusoy'da katılcak!

21 - 23 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek etkinlik kapsamında; şovun en popüler karakterlerinden Ajan P’nin katılımıyla, şovun içeriğine uygun olarak kurgulanan Sihirli Kimya Atölyesi, Chain Reaction, Boyama Atölyesi ve Perry Dans Atölyesi, çocuklara unutulmaz bir 23 Nisan tecrübesi yaşatacak. Etkinliğe 23 Nisan günü 14.00’de oğluyla beraber katılacak olan Beşiktaş’ın efsane futbolcularından Pascal Nouma ve ünlü model Özge Ulusoy çocuklara oynadıkları eğlenceli oyunlarda eşlik edecek.

İstinyePark 23 Nisan’da çocukları Disney Channel’ın en popüler şovlarından biri olan
Fineas ve Förb ile buluşturuyor. Fineas ve Förb adlı kardeşlerin yanı sıra onların yanındayken evcil bir ornitorenk olan; başları derde girdiği an ise gizli Ajan P’ye dönüşen Perry'nin maceralarını konu alan çizgi dizi, tüm dünyadaki çocuklar tarafından ilgiyle izleniyor.

Şovun ana karakterlerinden Ajan P’nin 21 - 23 Nisan tarihleri arasında İstinyePark’ta çocuklarla buluşacağı etkinlikte, pek çok sürpriz atölye çalışması ve oyun da yer alıyor. Fineas ve Förb’ün içeriğine uygun olarak kurgulanan etkinlikte, Sihirli Kimya Atölyesi, Chain Reaction, Boyama Atölyesi ve Perry Dans Atölyesi, çocuklara unutulmaz bir 23 Nisan yaşatacak. Etkinliği 23 Nisan günü, ünlü model Özge Ulusoy ve Beşiktaş’ın eski efsane futbolcularından Pascal Nouma’nın oğluyla beraber katılacağı bölümde, Ulusoy ve Nouma çocuklara eğlenceli oyunlarda eşlik edecek ve bereber fotoğraf çektirecekler. Nouma ve Ulusoy, Saat 14.00’de katılacakları etkinlikte çocuklarla birlikte dans edecekler.

Gizemli Ajan P ilk defa Türkiye’de çocuklarla buluşuyor!

Ana aktivite alanına kurulacak Fineas ve Förb etkinliğinde, çocuklar hem serinin en popüler karakterlerinden Ajan P ile yakından tanışma fırsatı bulacak, hem de kendileri için hazırlanan eğlenceli grup çalışmalarına katılarak mutluluklarını katlayacaklar.

Üç gün boyunca 11.00 - 19.00 saatleri arasında yapılacak etkinliklerde çocuklar, kendilerini bir kimyager gibi hissedecekleri, sürprizlerle dolu bir atölye çalışması olan Sihirli Kimya Atölyesi’nde karışımlardan bileşiklere bir çok terimi uygulamaları ile öğrenecekler. Malzemeleri karıştırıp rengarenk reaksiyonlar yaratarak, maddenin bütün hallerini anında görebilecekler.
Çocukların Fineas, Förb ve Ajan P karakterlerini en kolay ve eğlenceli şekilde çizmeyi öğrenip, boyayıp, yanlarında o günün hatırası olarak evlerine götürebilecekleri bir atölye olan Boyama Atölyesi’nde ise etkinliğe katılan çocuklar, kendi eserlerini yaratacaklar. Perry Dans Atölyesi’nde, Ajan P ve dansçıları önce, MC tarafından çocuklara öğretilen Perry dansını çocuklarla beraber gerçekleştirecek ve daha sonra meet&greet’le bir araya gelerek fotoğraf çektirip o anı ölümsüzleştirme şansına sahip olacaklar. Ajan P ve dansçıları günde 4 defa 12:00, 14:00, 16:00 ve 18:00’de sahneye çıkıp, kendi danslarını gerçekleştirip, çocuklarla buluşacak.
Siz de çocuğunuza unutulmaz bir 23 Nisan etkinliğinde, bir Disney Channel karakteriyle tanışmak ayrıcalığını yaşatmak istiyorsanız, Fineas ve Förb etkinliği İstinyePark’ta sizi bekliyor.

www.istinyepark.com.tr

False