GeriEtkinlikler Çocukların sevdiği “Çilek Kız” yeniden sahnede!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Çocukların sevdiği “Çilek Kız” yeniden sahnede!

Çocukların sevdiği “Çilek Kız” yeniden sahnede!

Çilek Kız ve arkadaşlarıyla eğlenceye hazır mısınız?

Dünyanın da çok sevdiği Çilek Kız 6 Ekim ve 26 Ekim’de Cadde Bostan Kültür Merkezi’nde çocuklarla buluşacak.

American Greetings ve Max Licensing’in lisanslı aile gösterisi olan “Strawberry Shortcake” (Çilek Kız), özel kostüm karakterler, dans ve müzik show’lar eşliğinde, CKM (Caddebostan Kültür Merkezi ), 6 Ekim ve 26 Ekimde saat 12.00’de sahneleniyor.

1977 yılında Amerika’da tebrik kartları için yaratılan “Çilek Kız” (Strawberry Shortcake), bugün video oyunlarından TV show’larına, çizgi filmden soundtrack albümlerine kadar tüm dünyada çocukların merakla takip ettiği bir fenomen.
Her şeyi çilek rengi ve konseptinde olan bu sevimli küçük kız ve arkadaşları, şimdi de Türkiye’de eğlenceli sahne show’larıyla çocuklara unutulmaz anlar yaşatmaya hazırlanıyor.

Wish İstanbul organizasyonuyla, çocuklarla yeniden bu kez Caddebostan Kültür Merkezi’nde bir araya gelecek “Çilek Kız” (Strawberry Shortcake), kendisi gibi meyve ve tatlı isimlerine sahip neşeli arkadaşlarıyla yaşadığı Minicik Şehri’ni özel dekoruyla sahneye taşıyacak.

6 ve 26 Ekim’deki “Çilek Kız (Strawberry Shortcake) Live Show”da çocuklar, Minicik Şehri’ndeki bahar festivalinin coşkusunu katılıp, dans edip, sevilen şarkıları Türkçe seslendirip, eğlenceli ve bol kahkahalı anlar geçirecekler.

Çilek Kız” (Strawberry Shortcake) ile arkadaşları “Böğürtlenli Çörek”, “Ahududu”, “Limonlu Şeker”, “Portakal Çiçeği” ve “Bay Uzun Yüz” bu benzersiz gösteride çocuklara, dostluğun, dayanışmanın ve sevginin anlamını bir kez hatırlatacaklar.

Ayrıntılı bilgi ve biletler için Biletix!

False