GeriEtkinlikler Çocuklara Şenlik Var!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Çocuklara Şenlik Var!

Çocuklara Şenlik Var!

İstanbul Oyuncak Müzesi, çocuklara sabahtan akşama kadar eğlenecekleri bir şenlik hazırladı.

21 Kasım Pazar günü İstanbul Oyuncak Müzesi’nin düzenleyeceği etkinliklerle çocuklar çok eğleneceğe benziyor. Sabahtan akşama kadar sürecek etkinliklerle dopdolu bir program sizleri bekliyor.

13.00 Telden Araçlar

Telden araba yapmayan dede, baba; bu oyuncakları görmemiş anne, büyükanne var mıdır? İşte, çocuklar ve torunlarla birlikte telden oyuncak araba, uçak vb oyuncaklar için farklı jenarasyonların bir arada katılabileceği etkinliğimizde, çocukluğumuzun oyuncaklarını onlarla birlikte yapıp, torunlarımızın, çocuklarımızın da bu keyfi keşfedip yaşamalarını sağlayacağız. Anne, büyükanne, baba, dedeler ve çocukların birlikte katılabileceği bu etkinlikle, telle hayallerimizi oyuncağa dönüştüreceğimiz bir yolculuk yapacağız.

14.00 İllüzyon Gösterisi

Selim Başarır ve İstanbul Magic Academy illüzyonistleri tarafından dört sezon boyunca her hafta gönüllü olarak sunulan İllüzyon Gösterileri, beşinci yılına girerken yine sürprizler ve yeniliklerle karşınızda…

İzleyiciler usta İllüzyonistler tarafından gerçekleşen gösteride bu büyülü mekânda hayal etmeyi ve imkânsız olanın nasıl gerçeğe dönüştüğünü görecekler. Gösteriler illüzyon branşları ve ekollerinden örnekler sunulan uluslararası standartlara sahip sahne performanslarıdır.

İllüzyon sanatı gösterimiz çocuk, ergen, büyükler olmak üzere her yaşa hitap edecek içerikle düzenlenmiş olup, ülkemizde ender sunulan sanat ve görsel değeri yüksek illüzyon oyunlarından oluşmaktadır

Gösteri repertuarında her ay kısmi değişiklikler yapılarak, İllüzyon sanatını sevenlerin her ay farklı illüzyon sanatı oyunları ile tanışmasına olanak sağlanmaktadır. Mart ayından itibaren içeriği yenilenen İllüzyon Sanatı gösterimiz 7 yaş ve üzeri müze ziyaretçilerine yöneliktir.

14.00’dan Sonra Tahta Oyuncak Boyama Atölyesi

Birbirinden farklı, sevimli şekillerden oluşan tahta oyuncaklar çocuklardan ve büyüklerden ilgi görüyor. Çocuklar kendi oyuncaklarını yaparken hem yaratıcılıklarını geliştiriyor, hem de çok eğleniyorlar. Gözetmenler tarafından yapılacak olan atölye çalışmasına grup olarak katılmadan önce randevu almanız gerekmektedir.

False