GeriEtkinlikler Çocuklara misafir oyunculuk fırsatı
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Çocuklara misafir oyunculuk fırsatı

Çocuklara misafir oyunculuk fırsatı

Disney Channel Türkiye, yarışma düzenliyor.

Disney Channel Türkiye, yeni popüler dizisi için misafir oyuncu yarışması düzenliyor. Yarışmanın talihlisi bir şanslı çocuk, ilerki bölümlerden birinde rol alma fırsatına kavuşacak.

Disney Türkiye ülke çapında ilk yerel yapımı olan okul komedisi Zil Çalınca’da rol alacak yetenekli bir çocuk arıyor. Yakın zamanda Türk çocuklarına ve ailelerine sunulan dizi, daha şimdiden Disney Channel’da favoriler arasına girdi. Zil Çalınca kısa rol yarışması, dizinin bir hayranının kadroya katılıp binlerce kişi tarafından izlenmesini sağlayacak.

Çocukların, 21 Mayıs’a dek Disney'in internet sitesinden bir senaryo indirmeleri, rollerine çalışmaları ve yıldız performanslarını yüklemeleri gerekecek. Disney Channel jürisinin seçeceği çocuk, Temmuz ayı içinde özel konuk oyuncu olarak rol almak üzere sete gidecek.

The Walt Disney Company Türkiye, Yunanistan ve Kıbrıs Ülke Müdürü Sinan Ceylan şöyle diyor: “İlk yerli yapımımız Zil Çalınca’nın lansmanı büyük heyecanla bekleniyordu. Şimdi bir çocuğa, dizide rol almak üzere hayatta bir kez ele geçecek bir fırsat sunmaktan büyük sevinç duyuyoruz.”

Zil Çalınca, dersler arasında koridorda sosyalleşmekle geçen o beş dakikada olanları anlatıyor. Her bölüm koridor penceresinin önünde geçiyor ve zilin çalmasıyla başlayıp, sona eriyor. Dostlukla, flörtle, komik esprilerle, bolca içtenlik ve ergenlik sorunlarıyla dolu olan dizi dersler, kahkaha ve ergenliğin gizemlerini çözme arayışının bir araya getirdiği 10 arkadaş çevresinde odaklanıyor.

Zil Çalınca, Disney Channel Türkiye’de hafta içi her gün, günde 7 kez yayınlanıyor.

www.disneyturkiye.com.tr

False