GeriAlışveriş Çocuklara Banat Lucky
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Çocuklara Banat Lucky

Çocuklara Banat Lucky

Çocuklar diş fırçalarken de eğlenecekler.

Banat diş fırçalamak istemeyen veya bu alışkanlığı kazandıramadığımız çocuklarımızı düşündü ve onlar için özel tasarladığı Banat Lucky siz ailelere sunuyor!

Banat’ın 5–7 yaş grubu çocukları için özel olarak ürettiği yeni diş fırçası Lucky, sevimli görüntüsü ile çocuklara diş fırçalamayı çok sevdirecek.

5 farklı renkte üretilen Banat Lucky diş fırçası,üzerindeki uğur böceği, kelebek gibi renkli karakterler ile diş fırçalamayı çocuklar için eğlenceli hale getirirken, çocuk ağız yapısına uygun yumuşak kıl ve kafa yapısıyla etkin bir fırçalama sağlıyor.

Çocuk yaşta diş fırçalama alışkanlığı kazanmanın ne kadar önemli olduğu bilinciyle hareket eden Banat, çocuklara diş fırçalamayı sevdirecak. Çok yeni bir ürün tasarladı. Banat’ın Lucky isimli yeni diş fırçası, kelebek, uğur böceği gibi karakterlerle süslü eğlenceli sapları ve 5 farklı renk alternatifi ile çocukların yeni gözdesi olmaya aday.

Özel koruma kapağı ile hijyenik bir kullanım da sağlayan Lucky diş fırçası, süt dişleri bulunan ve bazı kalıcı dişleri de çıkmış olan 5-7 yaş arası çocukların ağız yapısına uygun yumuşak bir kıl ve kafa yapısına sahip. Faz 3 kategorisindeki Lucky diş fırçası, çocuk el yapısına uygun ergonomik sap yapısıyla da bu yaş grubundaki çocuklar için en etkin fırçalamayı sağlamak üzere tasarlandı.

Banat, bu yaş grubundaki çocukların, bezelye büyüklüğünde uygun bir macun kullandırılarak bir yetişkin gözetiminde dişlerini fırçalamalarını tavsiye ediyor.

False