GeriEtkinlikler Çocuklar resim yarışmasında doğayı renklendirdi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Çocuklar resim yarışmasında doğayı renklendirdi

Çocuklar resim yarışmasında doğayı renklendirdi

Hedef hem çocukların gelişmesine destek hem de onlara resim sanatını sevdirmek.

50 yıllık deneyimi ve üstün kaliteye sahip ürünleri ile kırtasiye sektörünün öncü ismi Keskin Color’ın sosyal sorumluluk bilinciyle ve çocuklara resim sanatını sevdirerek onların hayal güçlerine yeni pencereler açmak üzere Doğa Eğitim Kurumları iş birliği ile düzenlediği resim yarışması sonuçlandı.

“Çevre-Doğa” konulu yarışmaya öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Jürinin değerlendirmesi sonunda birbirinden değerli ödülleri almaya hak kazanan resimler seçildi. Ödül töreni ise Bostancı Doğa Koleji’nde gerçekleştirildi.

Hedef hem çocukların gelişmesine destek hem de onlara resim sanatını sevdirmek!

Resim sanatı, çocukların hayal güçlerini olduğu gibi el becerilerini de geliştirmenin en keyifli yolu. Keskin Color, bu nedenle ödüllü bir resim yarışması düzenleyerek çocukların gelişimlerine destek olmak ve onlara resim sanatını sevdirmek hedefiyle yola çıktı.

Doğa Eğitim Kurumları arasında gerçekleştirilen yarışma sonucunda ilköğretim kategorisinde Nehir Çelik birinciliği elde ederken Keskin Color’dan bisiklet kazandı.

Çocuklar resim yarışmasında doğayı renklendirdi

İkinciliğe hak kazanan Nehir Geçgel 7 inç tablet, üçüncü Emir Alver ise üçüncülük ödülü olan mp3 player’ın sahibi oldu. Ortaöğretim kategorisinde birincilik ödülüne layık görülen Reyhan Şahin, Keskin Color’dan iPad kazandı. İkinci Melis Akça 7 inç tablet, üçüncü Selin Ersanlı ise mp3 player’dan oluşan ödüllerini alırken büyük mutluluk yaşadı. Anaokulu kategorisinin birincisi de Zeynep Ilgın Sivri oldu. Yarışmada 34 kişiye de mansiyon ödülü verildi. Öte yandan dereceye giren ve mansiyon ödülü alan tüm öğrencilere teşekkür belgesi ile birlikte Keskin Color’dan defter seti de armağan edildi. 

Çocuklar resim yarışmasında doğayı renklendirdi

Keskin Color, dereceye giren yarışmacıların eserlerini, defter kapağı tasarımı olarak ürünlerinde kullanacak.

False