GeriEtkinlikler Çocuklar ramazanda Bahçepark'ta eğlenecek!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Çocuklar ramazanda Bahçepark'ta eğlenecek!

Çocuklar ramazanda Bahçepark'ta eğlenecek!

Ramazan boyunca birbirinden eğlenceli etkinlikler...

Çocuklar ramazan ayı boyunca Bahçepark’ta buluşuyor, eğlenirken öğreniyor… Bahçepark Çocuk Kulübü’nde resimden desene, yemekten tasarıma, el sanatlarından kukla atölyesine kadar pek çok keyifli aktivite minik yetenekleri bekliyor! Etkinlikler 9 Temmuz'da başlıyor ve 3 Ağustos'a kadar devam edecek.

CarrefourSA Bahçepark Çocuk Kulübü, yıl boyunca sürdürdüğü ücretsiz etkinliklerine şahane bir Ramazan programıyla devam ediyor.  Yıl içinde her Cumartesi günü üyelerini kapalı ve açık salonlarında ağırlayan kulüp, Ramazan ayına özel olarak etkinlik günlerini arttırdı. Bahçepark Çocuk Kulübü; Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri açık kalarak, 16.00-18.00 saatleri arasında tüm miniklere ücretsiz hizmet verecek.

Bahçepark Çocuk Kulübü Ramazan etkinlikleri, 9 Temmuz Salı günü startını vererek 3 Ağustos Cumartesi gününe kadar devam edecek. Bu değerli ay içerisindeki toplam 12 güne yayılan etkinlikler, 3-6, 7-14 yaş aralığına hitap eden eş zamanlı iki ayrı atölye programı olarak uygulanacak. “Küçükler, Evvel Zaman İçinde Resim Atölyesi programında çeşitli tekniklerde resim eğitimi alırken; büyükler, El Sanatları, Çini, Desen, Tasarım, Minik Şefler, Minik Meddahlar ve Tasvir Atölyeleri’ne katılarak geleneksel sanatlar eşliğinde keyifli bir Ramazan geçirecekler. 

Geçmiş Ramazanların havasını evlerinden sonra Bahçepark Alışveriş Merkezi etkinlik alanında soluyacak olan çocuklar, son gün direkler arası şenlikleriyle eğlenceye doyamayacak, ihtişamlı bir bayramlaşma merasimiyle Şeker Bayramı’na şeker tadında hazır olacaklar. Eğlenmeyi ve öğrenmeyi bir arada yaşamayı seçen tüm çocuklar  Bahçepark Çocuk Kulübü Ramazan Ayı etkinliklerine ücretsiz olarak davetlidir. 

www.bahceparkavm.com

False