GeriAlışveriş Çocuklar kahvaltıyı çok sevecek!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Çocuklar kahvaltıyı çok sevecek!

Çocuklar kahvaltıyı çok sevecek!

Teksüt ile 23 Nisan kahvaltıları büyük mutluluklara dönüşsün.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuğuna renkli ve eğlenceli sunumlarla, unutulmayacak bir kahvaltı sofrası hazırlamak isteyenler, küçük dokunuşlarla harikalar yaratabilirler. Geniş ürün yelpazesiyle kahvaltılar için farklı alternatifler sunan TEKSÜT, bu konuda annelerin imdadına yetişiyor. Kızarmış ekmeklere TEKSÜT’ün krem peyniriyle şekiller çizebilir, sandviçlerin üzerini sebzeler ve peynirlerle sevimli hayvan figürleri oluşturarak süsleyebilirsiniz.

Kahvaltı yapmayı sevmeyen miniklere renkli ve eğlenceli sunumlar oluşturarak sofraya iştahla gelmesini ve günün en önemli öğününü atlamamasını sağlayabilirsiniz. Sandviçlere, kızarmış ekmeklere, kurabiyelere ve tabaklara küçük süslemeler yaparak sofrayı renklendirebilirsiniz. TEKSÜT’ün geniş ürün yelpazesi bu konuda annelere birçok kolaylık sağlıyor. TEKSÜT’ün krem peyniriyle kızarmış ekmeklerin üzerine şekiller yapabilir, kurabiyelerin arasına sürerek lezzetli sandviçler hazırlayabilirsiniz.

23 Nisan’da da çocuğunuza eğlenceli bir kahvaltı sofrası oluşturarak, bu özel güne leziz bir başlangıç yapmasını sağlayabilirsiniz. Örneğin TEKSÜT’ün yöresel peynirleri, sandviçlerin üzerine yüz şekilleri yapmak için biçilmiş kaftan. Sandviçin üzerine dil peyniriyle bıyık, örgü peynirinin bir parçasıyla burun yapabilir, diğer ürünleri de kullanarak sevimli bir yüz şekli oluşturabilirsiniz. Ya da un, TEKSÜT Tereyağı, TEKSÜT Kaşar Peyniri, yumurta, pul biber ve tuz kullanarak leziz kaşar peynirli bisküviler hazırlayabilirsiniz.

False