GeriEtkinlikler Çocuklar için Sanat Etkinlikleri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Çocuklar için Sanat Etkinlikleri

Çocuklar için Sanat Etkinlikleri

Akbank Sanat, çocuklar için birbirinden eğlenceli etkinlikler düzenliyor.

Akbank Sanat, çocukların hayal dünyalarını zenginleştiriyor. Çocuklar için hazırlanan çağdaş sanat programı, onların içlerindeki yaratıcı gücü ortaya çıkaracak eğitici ve eğlenceli aktivitelerle dolu.

Çocuklar için çağdaş sanat programı, 5 Mart Cumartesi, 10.30-12.45’de 7-10 yaş grubu ve 13.00-15.15’de 11-15 yaş grubu için mounir fatmi sergisi ile başlıyor. Akbank Sanat ve Pace Çocuk Sanat Merkezi tarafından gerçekleşecek etkinlikte çocuklar ile tanışma ve ön çalışmanın ardından, ilk olarak son dönemin önde gelen genç sanatçılarından mounir fatmi’nin “megalopoller’’ sergisi gezilecek. Ardından mounir fatmi’nin dünyaya farklı bir açıdan bakma önerisinden yola çıkarak, Çağdaş Sanat Atölyesi’nde benzer malzeme ve tekniklerle çocuklar kendi bakış açılarını yaratıcı sanat çalışmalarıyla buluşturacak.

Çocuklar için Sanat Etkinlikleri

Baskı Sırası Çocuklarda

Ayrıca 5, 19 ve 26 Mart Cumartesi 15.30-17.00 saatleri arasında çocuklar için düzenlenen Linol Baskı sanatı ile çocukların hayal dünyaları kat kat ve çeşitli renklere bürünüyor. Özgünbaskı/baskıresim atölye çalışması tekniğiyle, 7-14 yaş grubundaki çocuklar linol baskı tekniklerini öğrenerek, hem kullanılan malzemeleri tanıma hem de yaratıcı bir linol baskı çalışması yapma imkanı bulacaklar.

Ayrıntılı Bilgi için: www.akbanksanat.com

False