GeriEtkinlikler Çocuklar “Haydi Işığa”
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Çocuklar “Haydi Işığa”

Çocuklar “Haydi Işığa”

FMV, hem çocukları hem de aileleri "Haydi Işığa" ile eğlendirecek.

FMV Işık Anaokulu, nisan ve mayıs aylarında, hafta sonları “Haydi Işığa” adıyla yapacağı çocuk etkinliklerinde eğlenceli bilim showları, kukla ve tiyatro görselleri ile çocukları eğlendirirken aynı zamanda aileleri de bilgilendirecek.

FMV Nişantaşı Kampüsü'nde nisan ve mayıs ayları süresince hafta sonları gerçekleştirilecek "Haydi Işığa" etkinlikleri; tiyatrodan öyküye, sihirbazlık gösterilerinden çocuk kitapları yazarlarının imza günlerine kadar onlarca etkinlik, anne ve babaları çocuklarına daha fazla yaklaştıracak.

Veli konferansları ile ebeveynlerin soruları yanıt bulacak

Tüm anne ve babalara açık etkinlikler, 3-6 yaş grubu minikler ve aileleri için organize ediliyor. Anaokulu dönemindeki çocukların bilgi ve becerilerini geliştirmek, eğlenceli bir etkinlik atmosferi içinde düş dünyalarını büyütmek üzere hazırlanmış sunum, gösteri ve atölyeler, anne ve babaların da kolayca katılabilecekleri neşeli bir hafta sonu vaad ediyor. Etkinliklerde yer alan anne-babalara yönelik ‘Veli Konferansları’ kapsamında ise okula çağına geçiş, çocukların gelişim özellikleri gibi konular ele alınırken, ebeveynlerin soruları yanıt bulacak.

Nisan ayında gerçekleştirilecek Veli Konferansı’nda Psikiyatrist Prof. Dr. Bengi Semerci, anne ve babalara ‘Aile İçi İletişim’in önemini anlatacak.

Etkinliklerle ilgili ayrıntılı bilgi için:

www.fmv.edu.tr

Tel: 0212 233 12 03-1400 ve 1401

False