GeriEtkinlikler Çocuklar Ege Perla Okuma Atölyesi’ne bayılıyor
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Çocuklar Ege Perla Okuma Atölyesi’ne bayılıyor

Çocuklar Ege Perla Okuma Atölyesi’ne bayılıyor

Yaz aylarında başlayan, hem çocuklar hem de aileler tarafından yoğun ilgi gören Ege Perla Okuma Atölyeleri’nde minikler, renkli oyunlarla yeni dünyaları keşfediyor. 10- 11 Kasım’da son kez gerçekleştirilecek atölyelerde, Tırtıl Kids’in eğlenceli kitaplarıyla minik misafirleri keyifli bir gün bekliyor.

Açıldığı ilk günden beri çocuklar için düzenlediği hem eğlenceli hem de yaratıcı etkinliklerle fark yaratan Ege Perla’nın, Tırtıl Kids iş birliği ile düzenlediği “Okuma ve Drama Atölyeleri”nde sona yaklaşıldı. Çocuk katında kurulan Igloo içerisinde gerçekleştirilen atölyelerde minik misafirler interaktif atölyelerle hem eğleniyor hem öğreniyor. 

10 Kasım’da okunacak “Ayı Adında Bir Köpek” ve “Küçük Kalbimin İçindekiler” kitapları ile çocuklar, hayal dünyalarında renkli bir yolculuğa çıkarken, 11 Kasım’da gerçekleştirilecek atölyelerde ise polisiye türünün en çok okunan yazarlarından “Agatha Christie” nin etkileyici hikayesi ile “Köpekler Bale Yapmaz” ın sevimli öyküsü çocukları yepyeni maceralara sürükleyecek.

Öğrenirken eğleneceğiniz birbirinden keyifli atölyelere katılmak için rezervasyon yaptırmayı unutmayın.

Tarih: 10- 11 Kasım
Yer: Ege Perla Çocuk Katı
Saat: 13: 00 – 14: 00// 4 yaş ve üzeri
15: 00- 16: 00// 4 yaş ve üzeri

Rezervasyon: 0232 935 61 00

Etkinlik ücretsizdir.

Önceden rezervasyon yapılması rica olunur.

False