GeriAlışveriş Çocuklar baharı neşeli kıyafetlerle karşılıyor!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Çocuklar baharı neşeli kıyafetlerle karşılıyor!

Çocuklar baharı neşeli kıyafetlerle karşılıyor!

Debenhams sonbahar-kış çocuk koleksiyonu birbirinden farklı modellere sahip.

Debenhams’ın 2012-2013 Sonbahar/Kış Çocuk Koleksiyonu birbirinden farklı modelleri ile yeni mevsimi karşılamaya hazır! Renkli pantolonlar, kürk detaylı montlar, kareli gömlekler ve sonbaharın  çiçeklerinden ilham alan elbiseler şık bir hava estiriyor.

Dünyanın farklı ülkelerinde geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken ve çok katlı mağaza konsepti ile hizmet veren Debenhams, farklı temalarla hazırladığı 2012-2013 Sonbahar/Kış Çocuk Koleksiyonunu annelerin ve çocuklarının beğenisine sunuyor. Tasarımcı imzası taşıyan bebek koleksiyonunda ise dalmaçya desenli taytlar ve bluzların yanı sıra çizgili tulumlar da öne çıkan modeller arasında!

[fotogaleri=474]

Debenhams’ın kız çocuklarına özel Heritage koleksiyonu klasik İngiliz esintileri taşıyor. Dar paça pantalonlar ve kırmızı desenli elbiselerin içinde çocuklar bu sezon en az büyükler kadar şık olacak! Paris’in zarif dokunuşlarından esinlenen Tres Chic koleksiyonu küçük moda tutkunlarını eğlenceli bir matmazel görüntüsüne büründürüyor. Siyah ve beyazın hakim olduğu modellerde, şık detaylar göze çarparken, suni kürklü yelekler modern görünümü tamamlıyor. Sonbaharın taze çiçeklerinden ilham alan Winter Blooms ise narçiçeği, siyah ve krem renkli elbiselerde kendini gösteriyor. Parlak kumaşların ve payetlerin kullanıldığı Sparkle&Shine temalı koleksiyondaki modelleri tercih eden minikler özel davetlerde göz kamaştırırken, taşlı aksesuarlar ile şıklıklarını tamamlayacaklar.

Sokak stilinin izlerini taşıyan Rock&Pop teması cesur çocukların tarzına gönderme yapıyor. Sarı, yeşil ve lacivert renkli kareli desenlerle buluşan gömlekler, jean pantolonlar ve ayakkabılar hem enerjik hem de eğlenceli bir tarz yaratıyor. Marin çizgilerin öne çıktığı Fishermans Friends, yeni sezon modellerinde denizci ruhuna ayna tutarken, kapitoneli ceketler çocukların seveceği parçalardan olacak. Gri renkli şal yakalı hırkalar serin havalarda çocukları soğuktan korurken, kapüşonlu yağmurluklar ise sonbahar yağmurlarında kurtarıcı rolü üstleniyor. Made in Britain teması ise centilmen şehirli erkek imajından yola çıkıyor. Tüvit ceketler, toprak renkli kadife kumaşlı pantolonlar ve takımı tamamlayan şapkalar zevkli çocukların tercih edeceği modellerden! Spor çizgilerin hakim olduğu Adventurer ise günün her saatinde çocukların rahat edebilecekleri şekilde tasarlandı. Renkli bereler, kanvas pantolonlar ve spor montlar günlük giyim için ideal…

İngiltere’nin ünlü tasarımcılarından Jasper Conran, John Rocha ve Julien Macdonald’ın bebeklere özel hazırladığı koleksiyonda kullanışlı ve şık modeller dikkat çekiyor. Kırmızı renkli elbiselerin, kenarları fırfır detaylı bluzların ve dalmaçya desenli kabanların ağırlıkta olduğu koleksiyonda mavi renkli çizgili tulumlar ise rahat kumaş dokusuyla bebeklere hareket özgürlüğü veriyor.

www.shaya.com.tr

False