GeriAlışveriş Çocuk modası ve daha fazlası bu şehirde!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Çocuk modası ve daha fazlası bu şehirde!

Çocuk modası ve daha fazlası bu şehirde!

En rahat ve keyifli alışverişin adresi...

İhtiyaçlarınıza uygun, kaliteli ve kullanışlı ürünler sunan kidycity.com ile Kanz mağazalarındaki tüm ürünler ve daha fazlası bir tık uzağınızda! Anne, bebek ve çocuk modası, binlerce çeşit ürün, birbirinden renkli ve çekici fırsatlar, özel indirimler ve yepyeni ürünler sizleri bekliyor!

Anne adayları, anneler ve çocuklar için her şey düşünülerek hayata geçirilen kidycity.com, hamilelik döneminden başlayarak annelerin ve 0–16 yaş çocukların tüm ihtiyaçlarına yönelik seçenekler sunuyor. Kidycity.com’da güvenilir ve sağlıklı binlerce ürün ve yüzlerce marka ile hem kendinizin hem de çocuklarınızın ihtiyaçlarını bir tıkla gidermeniz mümkün.

[fotogaleri=321]

Bol seçenek ve güvenilir alışveriş kidycity.com’da!

Kidycity.com 0–16 yaş kız ve erkek çocuklara yönelik giyim ve aksesuar ürünlerinde birçok seçenek sunuyor. Ayrıca bebek arabası, oto koltuğu, ana kucağı, mama sandalyesi, oyun parkı, sağlık, hijyen, beslenme, oyuncak, hediyelik, kitap ve bebek odası bölümlerinde güvenilir ve seçkin markalara ulaşabiliyorsunuz. Hamile, anne, bebek ve çocuk ürünlerinde daha çok seçenek arasından daha kolay karar verebiliyorsunuz.

Kidycity.com, Kanz ve BEMA Grup deneyimi ve güvencesiyle hizmet veriyor. Kanz markasının aynı zamanda ortağı da olan BEMA Grup, 20 yılı aşkın süredir Türkiye’de ve 35 ülkede çocuk konfeksiyon ürünlerinin dağıtım ve üretimini yapıyor. Kanz dışında Steiff, Pampolina, Doll, Kathe Kruse, Marciello, Whoopi ve S&D gibi markaları da bünyesinde bulunduran BEMA Grup’un alışılan hizmet anlayışının internetteki tek adresi kidycity.com sizi çocuk alışveriş şehrine davet ediyor.

Kidycity.com, tüm alışverişlerde arabanız için Kidy Baby On Board Sticker ve anılarınız için Kidy Resim Çerçevesi Magnet hediye ediyor.

www.kidycity.com

False