GeriAlışveriş Çizgi ve kırışıklıklara veda edin!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Çizgi ve kırışıklıklara veda edin!

Çizgi ve kırışıklıklara veda edin!

Renewin Pack 30. yaşını yeni formülü ve ambalajı ile kutluyor.

Işıltının dünya çapında elçisi Renewing Pack, bu yıl otuzuncu yaş gününü kutlarken kendini, artık daha da etkili formülüyle yeniliyor ve pırlanta gibi ışıltılı yeni ambalajıyla sevenleriyle buluşuyor.

İçeriğindeki yeni anti-aging bileşenleri Lipozomlu RNA ile Peptit ve daha fazlası kokteyli sayesinde PRIME RENEWING PACK cildi anında pürüzsüzleştirerek yumuşatırken, kırışıklıklar üzerinde uzun süre etkili onarım yapıp, gençlikle ışıldamasını sağlıyor.

Hedef: Çizgi ve kırışıklıklar

Hücresel bir anti-stres bakım maskesi olan Prime Renewing Pack’in eşsiz formülü cildi gözle görülür şekilde pürüzsüzleştiriyor. Aynı zamanda ifadeyi yumuşatıp rahatlatarak cildin doğal güzelliğini ortaya koyuyor. Bir maskeden çok daha fazlasını sunan Prime Renewing Pack, Cellular Prime Complex ve Prime Generation serisinin kalbindeki Valmont imzalı anti-ageing karışımı sayesinde global ve uzun süre etkili yaşlanma karşıtı bakım sunuyor.

Adeta bir kavanoz uyku gibi olan PRIME RENEWING PACK; temel amacına sadık kalarak cilde anında gözle görülür bir ışıltı kazandırıyor, aydınlatıyor ve yorgunluğun izlerini siliyor. Cilt, gözle görülür şekilde pürüzsüz, onarılmış ve aydınlanmış oluyor. Tıpkı çok güzel alınmış bir uyku gibi…

PRIME RENEWING PACK; anında pürüzsüleştirme etkisi sayesinde tek seferlik kalın bir tabaka halinde uygulandığında, kırışıklıkların derinliğinde yüzde 18 azalma; uzun süre etkili kırışık karşıtı bakım sayesinde ise, 28 gün boyunca ince bir tabaka halinde 5 dakikalık bir maske gibi uygulandığında kırışıklıkların derinliğinde yüzde 17 azalma sağlıyor.

Prime Renewing Pack’in içeriğinde Üçlü DNA, Lipozomlu RNA, Peptit ve daha fazlası kokteyli, Titanium Dioxide, Menthly Lactate ve Urea bulunuyor. Üçlü DNA, cildin yaşlanmasına karşı savaşan temel fonksiyonlarını harekete geçiriyor. Lipozomlu RNA, zedelenmiş hücrelerin onarılmasını sağlayan güçlü bir hücresel bio-aktivatör görevi görüyor. Peptit ve daha fazlası kokteyli: Sentetik peptit, retinol gibi işleyerek kırışıklık karşıtı etki yapıyor; Ginseng özü, kılcal damarları harekete geçirerek peptit ve daha fazlası kokteylini destekliyor. Titanium Dioxide, cilde ışıltı katarken dolgunlaştırıcı etkisi hidrolipit tabakayı dengeliyor. Menthyl Lactate, ferahlatıyor, mikrosirkülasyonu arttırıyor, yeniliyor ve enerji veriyor. Urea ise, Doğal Nemlendirme Dokusunun bir bileşeni olarak, hücrelerin daha fazla su muhafaza etmesini sağlıyor.

Prime Renewing Pack; farklı kullanım şekilleri sunarak en stresli anneden, sosyal hayatın en aktif karakterine kadar cildine aydınlık bir dokunuş arayan tüm kadınların doğal güzelliklerini ortaya çıkartıyor. 

False