GeriEtkinlikler Çizgi roman sevdalıları buluşuyor
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Çizgi roman sevdalıları buluşuyor

Çizgi roman sevdalıları buluşuyor

Gelişen Düşünceler Kulübü, çizgi roman seven çocukları bir araya getiriyor.

Çocuğunuz çizgi roman okumayı seviyor ve kendisi de çizmeye heves ediyorsa, bu hafta sonu onu çok sevindireceğiniz bir aktiviteye götürmeye ne dersiniz? Gelişen Düşünceler Kulübü’ne (GDK) gelin ve çocuğunuzun sadece bugününe değil geleceğine, heveslerine ve ufkuna da yatırım yapacağınız bir etkinlikle tanışın.

Kağıdı, kalemi, çizmeyi bütün çocuklar sever ama çizgi roman, animasyon deyince akan sular durur. Çizgi karakterler sanki onların dünyasından biridir de kitabın derginin içine girivermiştir. “Keşke bunları ben de çizebilsem” diye düşünmeyen çocuk neredeyse yoktur.

Gelişen Düşünceler Kulübü (GDK) işi çocuklar olduğu ve onları çok iyi anladığı için bu hassas konuya parmak basıyor ve 5 Mayıs’tan itibaren her hafta sonu “Çizgi Roman Atölyesi” düzenliyor.

Atölye çalışmasını ünlü çizer Emirhan Perker veriyor. Perker, çizgi romanın ne tür bir sanat olduğunu ve tarihini anlatarak başlayacak işe, ardından bir hikaye nasıl tasarlanır kısmı gelecek. Hikaye taslağının nasıl şekillendirileceğini öğrenen çocukları işin en heyecan verici kısmına girecek; yani karakter yaratma süreci hakkında verilen bilgilere balıklama dalacaklar. Karakterleri hikayeye oturtmak, karelerin nasıl bölümleneceğini, renklendirileceğini öğrenmek, en başta karar verilen hikaye metnini çizgi romana dönüştürmek ise diğer adımlar. Haftada 2 saat, toplam 8 saatlik atölyeden ellerinde kendilerine ait çizgi romanlarla çıkan çocukların mutluluğu ise görülmeye değer olacak.

Adres: Cemil Topuzlu Cd. İş Bankası Blokları, F Blok K:1 D:2, Fenerbahçe /İstanbul

Telefon: (216) 449 65 94

Gün ve saat: Her Pazar / 13.00 – 15.00 (4 Pazar)

www.gelisendusunceler.com

False