GeriEtkinlikler “Cirque Du Soleil” Abdi İpekçi Arena’da
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

“Cirque Du Soleil” Abdi İpekçi Arena’da

“Cirque Du Soleil” Abdi İpekçi Arena’da

Saltimbanco isimli gösteri herkesi büyüleyecek.

Efsanevi Kanadalı grup Cirque Du Soleil, muhteşem gösterilerinden Saltimbanco ile Abdi İpekçi Arena’da sahne alacak. Pozitif organizasyonu ile Akbank’ın ana sponsorluğunda, ilk kez Türkiye’ye gelen grup, seyircilere nefes kesen bir gösteri sunacak.

19 Şubat – 4 Mart 2011 tarihleri arasında sahne alacak Cirque Du Soleil topluluğu, asla kaçırılmaması gereken görselliğiyle akrobasi ve teatral performansın doruğa çıktığı, bir şehir masalını konu eden gösterisiyle görsel bir şölen yaşatacak. Topluluğu izlemek isteyenler, biletleri tükenmeden Biletix'ten alabilirler.

Saltimbanco Hakkında

Cirque Du Soleil’in yaratıcısı Guy Laliberte, Saltimbanco gösterisi için hayatın kutlanışı sözlerini kullanıyor. Farklı sanat türlerini harmanlayarak şimdiye kadar görülmemiş orijinallikte bir gösteri sunan Saltimbanco topluluğunun sanat anlayışı 8 farklı değerden oluşuyor: Akrobasi, Tiyatro, Hayal gücü, Dans, Cesaret, Hüner, Zarafet ve Çok kültürlülük. Renkli karakterler ve hipnotize edici sahne tasarımıyla epik bir gösteriye imza atacak efsane topluluk, 51 kişilik kadrosu ve hikâyede öne çıkan teatral karakterleri, barok görselliğiyle şimdiye kadar Türkiye’de görülmemiş büyüklükte bir şova hazırlanıyor. Kimi zaman komik kimi zaman dramatik tonlara sahip bu gösteride, trapez, akrobasi, denge ve jonglörlük üzerine farklı bölümler yer alıyor. Konusu dahilinde İstanbul gibi büyük metropollerin dinamiklerinden ilham alan Saltimbanco, şehrin ruhunu yansıtan çok renkli ve uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir gösteri için İstanbul’a geliyor.

Gösteri Takvimi

25 Şubat Cuma 20:00
26 Şubat Cumartesi 16:00 / 20:00
27 Şubat Pazar 16:00 / 20:00
01 Mart Salı 20:00
02 Mart Çarşamba 20:00
03 Mart Perşembe 20:00
04 Mart Cuma 16:00 / 20:00

www.cirquedusoleil.com

False