GeriEtkinlikler Çirkin Ördek Yavrusu Müzikali
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Çirkin Ördek Yavrusu Müzikali

Çirkin Ördek Yavrusu Müzikali

Sömestr tatilinde minik seyircilerle buluşuyor.

Zorlu Çocuk Tiyatrosu, 2011 – 2012 sezonundaki yeni oyunu Çirkin Ördek Yavrusu Müzikali ile sömestr tatilini eğlenceli hale getiriyor. “Çirkin Ördek Yavrusu Müzikali”, 7 ve 8 Ocak tarihlerinde saat 15.00’de izlenebilecek. Müzikal, 21 Ocak ile 5 Şubat tarihleri arasında ise Cumartesi ve Pazar günleri saat 12.00’de ve 15.00’te çocukları farklı bir dünyaya götürecek. Oyunun biletleri Biletix’ten temin edilebilir.

Sömestr tatili boyunca Cumartesi ve Pazar günleri İstanbul Kenter Tiyatrosu’nda çocuklarla buluşacak müzikalin biletleri Biletix’ten temin edilebiliyor.

Çirkin Ördek Yavrusu Müzikali
             
Çirkin Ördek Yavrusu Müzikali

Andersen’in dünya klasikleri arasında yer alan Çirkin Ördek Yavrusu masalı, siyahlığından dolayı “çirkin” olduğu düşüncesiyle ailesi tarafından dışlanan yavru ördeğin, farklılığını keşfetmesi üzerine cesaret ve özgüven kazanmasını konu ediniyor. Çirkin Ördek Yavrusu masalının yenilikçi bir bakış açısıyla yeniden uyarlaması olan Çirkin Ördek Yavrusu Müzikali, “öteki” kavramını çeşitli yönleriyle ve eğlenceli bir biçimde irdeliyor. Çocuklar tarafından büyük bir beğeniyle takip edilen oyuna, profesyonel dansçılar ve müzikler eşlik ediyor.

www.zorlucocuktiyatrosu.com 

False