GeriAlışveriş Cilt bakımında bir kült: Vaseline
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Cilt bakımında bir kült: Vaseline

Cilt bakımında bir kült: Vaseline

Vaseline Nemlendirici Jel Original, cildimizi soğuk kış günlerine hazırlıyor.

1870 yılından bu yana cildimizin koruyucusu olan Vaseline, Nemlendirici Jel’in çok çeşitli kullanımları ile cildimizin her noktasını baştan yaratmamıza olanak veriyor.

Cildimize mucizevî bir dokunuş sunan Vaseline Nemlendirici Jel Original, ayrıcalıklı bakımı ile yaz aylarından kalma tenlerimizi soğuk kış günlerine hazırlıyor. 

Vaseline Nemlendirici Jel Original, eşsiz formülü ile cildimizi doğal yapısına uyumlu bir şekilde nemlendirerek onarılmasına yardımcı olurken, cildimizi yumuşacık yaparak sağlıklı görünen bir dokuya kavuşmasını sağlıyor.

Canlı ve pürüzsüz 

Güzelliğin sırrı dupduru, pürüzsüz bir cilt… Cildimizin dokusunun ilk dikkat çektiği yerler ise ellerimiz ve ayaklarımız… Bu nedenle günlük bakım ritüellerimiz ilk önce onlar ile başlar. Vaseline, ayaklarımızı ve ellerimizi saklamadan, güvenle göstermemizin sırrını açıklıyor. Canlı eller, kusursuz tırnak etleri, pürüzsüz ayaklar ve yumuşacık topuklar için Vaseline Nemlendirici Jel Original’i günlük kullanımımızın ayrılmaz bir parçası haline getirmemiz yeterli… 

Cilt dokusunu pürüzsüzleştirmeye yardımcı olurken, nemlendirici özelliği ile cilde yumuşaklık ve esneklik kazandıran Vaseline Nemlendirici Jel Original ile geceleri el ve ayaklarımıza masaj yaptıktan sonra, pamuklu bir eldiven ve çorap ile mükemmel bir uykuya dalmak ve sabah yumuşacık bir sabaha uyanmak mümkün…

False