GeriAlışveriş Çilek'in avantajlı kampanyası
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Çilek'in avantajlı kampanyası

Çilek'in avantajlı kampanyası

Geleneksel "Yılın Değiştirme Kampanyası" başladı.

Çilek’te geleneksel olan ve iki ay boyunca geçerli olacak, %30’a varan indirim avantajı sağlayan “Yılın Değiştirme Kampanyası” 1 Mart 2012 tarihi itibari ile başladı.

Türkiye’nin çocuk ve genç odasında lider markası Çilek, geleneksel hale gelen “Yılın Değiştirme Kampanyası”nı 1 Mart itibarıyla başlattı. Türkiye’deki tüm Çilek Odası mağazalarında satışa sunulan mobilya ve aksesuarlar için geçerli olan ve her seferinde büyük ilgi gören kampanya, yılda sadece bir kez yapılıyor.

Bu yıl da, 01 Mart – 30 Nisan 2012 tarihleri arasında, beğendiğiniz tüm Çilek ürünlerini %30’a varan indirimlerden yararlanarak alabilirsiniz. “Yılın Değiştirme Kampanyası”yla eski mobilya ve aksesuarlar evinizden alınarak, yerine Çilek’in 5 yıl garantili ürünleri ücretsiz montaj hizmeti ile birlikte teslim ediliyor.

Kampanya kapsamında, mobilyadan aksesuarlara, nevresim takımı ve yatak örtülerinden uyku setine, puflardan sandalyelere, halılardan aydınlatma sistemlerine kadar özel tasarım Çilek ürünlerine, çok avantajlı fırsatlarla sahip olabilirsiniz.

www.cilek.com

False