GeriAlışveriş Cildinizdeki tazeliği hissedin
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Cildinizdeki tazeliği hissedin

Cildinizdeki tazeliği hissedin

Fresh’n Soft makyaj temizleme mendilleri hassas temizlik.

Makyaj yapmayı seven kadınlar için makyajın yüzden iyi bir şekilde çıkarılması önemli. Kullanılan ürünün cilde zarar vermemesi aynı zamanda cildi beslemesi gerekiyor. Türkiye’nin ıslak mendil markası Fresh’n Soft, normal/karma ve kuru/hassas ciltler için özel ürettiği makyaj temizleme mendilleriyle her cilde uygun çözümler sunuyor.

Normal/karma ciltler için taze, yumuşak ve pürüzsüz bir görünüm

Fresh’n Soft, papatyanın sağlık ve güzelliğe olan etkisini makyaj temizleme mendiliyle birleştirdi. Papatya özü sayesinde de cildi yumuşatarak, rahatlatıyor. Papatya özünün yanı sıra, içerisindeki zeytinyağı özleri ile doğal nem dengesini sağlarken, cildin esnekliğinin korumasına yardımcı oluyor ve yaşlanma belirtilerini azaltmaya yardımcı oluyor.

Kuru ve hassas ciltler için aloe vera yumuşaklığı

Fresh’n Soft’un kuru ve hassas ciltler için özel olarak geliştirdiği makyaj temizleme mendili ise içeriğindeki jojoba yağı ve aloe vera özü sayesinde cilt kuruluğunu ve hassasiyetini gidermeye yardımcı olurken, cildi besliyor ve nemlendiriyor.

Kırışıklık giderici etkiye sahip Fresh’n Soft Premium, cilde yumuşak bir görünüm sağlıyor ve cildi sıkılaştırıyor.

Yaşlanmayla mücadelede geliştirilmiş özel formül

Fresh’n Soft’un normal - karma ve kuru - hassas ciltler için özel olarak geliştirdiği makyaj temizleme mendilleri; vitaminlerle zenginleştirilmiş formülü ile cildin pürüzsüz, esnek ve ipeksi bir yapıya kavuşmasına imkan veriyor, kırışıklık oluşumunu engellemeye yardımcı oluyor ve yorgun cilt hücrelerini harekete geçirerek, cildin dayanıklılığını artırıyor.

Fresh’n Soft Premium Makyaj Temizleme Mendilleri, etkili formülü ve petek dokulu yüzeyi sayesinde boyun ve göz bölgesini tek bir adımda temizleyerek, cilde yumuşak ve pürüzsüz bir görünüm kazandırıyor.

Su geçirmez veya uzun süre dayanan, makyaj yapılmış olsa bile yüzü, gözleri ve dudakları mükemmel bir şekilde nazikçe temizlerken, cildi canlandırıyor ve cildin esnek, ipeksi bir yapıya sahip olmasını sağlıyor. Alkol, boya maddesi ve paraben içermeyen formülüyle cildinizi mükemmel şekilde temizlerken, teninize canlı ve sağlıklı bir görünüm kazandırıyor. 

False