GeriAlışveriş Çikolata Tutkunlarına Müjde!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Çikolata Tutkunlarına Müjde!

Çikolata Tutkunlarına Müjde!

Lovells'tan yeni lezzetler...

Lovells Premium Çikolata, ganaj dolgulu yeni pralin koleksiyonu ile çikolata tutkunlarına müthiş bir lezzet deneyimi yaşatıyor, premium çikolatanın farkını keşfettiriyor.

Lovells Premium Çikolata’yı farklı kılan, ünlü Fransız çikolata şefi Jean Pierre Punsola’nın geliştirdiği formüller ve doğal, yüksek kaliteli hammaddeleri. Premium çikolatayı diğer çikolatalardan ayıran da, özenle seçilmiş kakao çekirdekleri gibi kaliteli hammaddelerin özel yöntemlerle işlenmesi sonucu elde edilmesi.

Yeni Lovells pralinler, özel Lovells çikolatasının ganaj adı verilen, farklı tatlar ile lezzetlendirilmiş kremalı çikolata ile bir araya getirilmesiyle oluşturuldu. 14 farklı tattaki pralinler için hammaddelerin en kaliteli olanları kullanıldı. Dayanılmaz lezzetli Lovells’a özel ganaj dolgularda, yüzde yüz doğal frambuaz, vanilya, limon, portakal, bergamot ve çay özleri ile kahve özü bulunuyor. Antep fıstıklı, fındık kremalı, sütlü ve bitter çikolatalı ganaj dolgular da, vazgeçilmez klasikler…

14 pralinden oluşan hediyelik boyu ve beşer pralinden oluşan küçük Lovells paketleri, milk, dark ve fusion seçenekleriyle raflardaki yerini aldı.

www.lovells.com.tr

False