GeriEtkinlikler Çengelköy’de Manzara ve Ziyafet
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Çengelköy’de Manzara ve Ziyafet

Çengelköy’de Manzara ve Ziyafet

365 º'de lezzet dorukta!

Lezzetten vazgeçmeyenlere ve servisin kalitesine önem verenlere Villa Bosphorus Çengelköy’de 365 º etkileyici balık yemek bir zevke dönüşüyor.

Anadolu ve Avrupa yakası olmak üzere 2 ayrı boğaz manzarası Villa Bosphorus Çengelköyde’ de birleşiyor.

Villa Bosphrus Çengelköy Restoran’ın mezeleri Ege’nin dört bir yanından gelen taze otlardan hazırlanmaktadır. Menüde başlangıçlar, ara sıcaklar, ana yemek ve spesiyaliteler olmak üzere farklı lezzetler yer almakta. Villa Bosphrus Çengelköy’ün en büyük özelliği kendi balıkçıların yakaladığı balıkları servis etmesidir. Restoran önünde yer alan balıkçı teknelerinin günlük olarak yakaladığı taze balık çeşitleri, hiçbir yerde yemediğiniz değişik tatlılar, deniz ürünlerinin kalitesi ile damaklar da unutulmaz tadlar bırakıyor.

Çengelköy’de Manzara ve Ziyafet

Villa Bosphrus Çengelköy menüsünde hiçbir yerde yenilmemiş özel balık çeşitleri, mezeler ve tatlılar yer alıyor. Menüden özel lezzetlerden bir kaçı şöyle sıralanıyor; Kalkan Tandır, Tuzda Levrek, Patlıcanlı Levrek, Tuzda Lohoz, Lipsoz Monier, Kırlangıç Buğulama, Balık Kapama, özel sos ile Uskumru Marina, Fesleğenli Levrek, Ahtapot Kol Izgara, Beğendili Balık, Zencefilli Karides, Balık Kebabı, Balık Böreği, Balık Pirzola, Külbastı Balık, Balık Kokoreç. Tatlı olarak ise; Dondurma eşliğinde Ceviz Tatlısı, Havuç Dilimli Baklava, Saçlı Parfe, Volkanik gibi birçok değişik tadlar yer almakta.

www.villabosphorus.com

False