GeriAlışveriş Çekici ve Pırıltılı Dudaklar
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Çekici ve Pırıltılı Dudaklar

Çekici ve Pırıltılı Dudaklar

Alessandro rujlarını yanınızdan ayıramayacaksınız.

Fresh Air Lipstick ile hayallerinizi gerçekleştirerek, taze, çarpıcı ve çekici dudaklara sahip olun. Nemlendirici içeriğiyle şimdi dudaklar bakımlı ve daha çarpıcı…

Alessandro ruj serisinde yer alan Lip Volume Booster ve LipGloss ‘un ultra parlatıcı özelliği, dikkat çekici ve dolgun dudaklara sahip olmanızı sağlıyor. Lip gloss modelinin şişesinde yer alan ayna sayesinde her daim dudaklarınız bakımlı ve göz alıcı olacak.

Yüksek kalite ve renk alternatifleri ile tazelik sağlayan rujların nane ekstreleriyle ferahlatıcı hissini dudaklarınızda hissedeceksiniz. Vitamin E ve hyalurone ile Anti-aging etkili rujlar, UVA ve UVB (SPF15) koruması ile dudakların yaşlanmasını azaltır. Rujlardaki macadamia yağı dudakları nemlendirerek yumuşatır ve maksimum konfor sağlar. Yüksek kapatıcı pudra ve kalıcı renkler sayesinde bu yaz ışıltılı, çekici ve pırıltılı dudaklara sahip olacaksınız.

Alessandro Lipstik serisi iş hayatınızda, gece eğlencelerinde, arkadaş buluşmalarında, özel günlerde kısaca hayatınızın her anında yanınızda olacak.

False