GeriAlışveriş Cebinize 'Dost' Köy Ekmeği
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Cebinize 'Dost' Köy Ekmeği

Cebinize 'Dost' Köy Ekmeği

Salatanın suyunu, sahanda yumurtayı beyaz ekmekle bana bana yemek isteyenlere...

Paketli ekmek sektörünün öncü markası Doygun, ekmek sektöründeki ilklerine bir yenisini ekleyerek Dost ürün grubunda Geleneksel Beyaz Köy Ekmeği’ni piyasaya sundu. Türk tüketicisinin beyaz ekmeğe olan tutkusu göz önünde bulundurularak geliştirilen Geleneksel Beyaz Köy Ekmeği, ambalajı sayesinde hijyenik ve sağlıklı ekmek tüketimi sağlıyor ve ekmek israfını ortadan kaldırmayı amaçlıyor.

Sulu tencere yemeklerini, salatanın suyunu, menemeni, sahanda yumurtayı ve daha fazlasını beyaz ekmekle bana bana yemekten keyif alanların yeni gözdesi olmaya aday Doygun’un köy ekmeği, piyasadaki ilk ambalajlı geleneksel beyaz köy ekmeği olma özelliğine sahip. Üstelik kalitesiyle olduğu kadar fiyatıyla da iddialı.

350 gramlık ambalajlarda üretilen Dost Geleneksel Beyaz Köy Ekmeği sadece 1,69 TL'den satışa sunularak raflardaki yerini aldı. Taş fırında pişirilen Doygun’un Dost Beyaz Köy Ekmeği, geleneksel damak zevkine en uygun formülde üretildi.

Şeffaf ambalaj tasarımları sayesinde ürünün tamamını görerek satın alma imkanı tanıyan Doygun Dost Ürün Grubu’nda, Geleneksel Beyaz Köy Ekmeği’nin yanı sıra Tam Buğdaylı ve Çavdarlı ekmek çeşitleri de bulunuyor.

www.doygun.com.tr
facebook.com/doygunekmek 
twitter.com/doygun_ekmek
www.ekmeksizolmaz.com 
www.tambugday.com

False